Robots. Els humans i les màquines

Visita comentada - dinamitzada - guiada exposició

Robots. Els humans i les màquines

L'exposició "Robots. Els humans i les màquines" relata una història que va començar fa molt de temps. Des que els nostres avantpassats van fabricar les primeres eines lítiques, els humans hem anat desenvolupant màquines de tot tipus que ens han permès dur a terme tasques abans impensables. I des de fa temps, una idea ens ronda: crear un ésser humà artificial, un somni que sempre ha captivat la nostra imaginació.

Avui, les màquines ens envolten, ens serveixen per comunicar-nos i fins i tot són dins nostre. Arribarem a fusionar-nos algun dia, serem cíborgs en el futur? Compartirem el món amb robots que s'assemblin a nosaltres en el més petit detall? Més que predir què passarà exactament, l'exposició "Robots. Els humans i les màquines" reflexiona sobre una relació emocionant que no sabem fins on arribarà.

Horaris

Caps de setmana i festius.

Consultar fulletó d'horaris.

Comentaris

Recomanat per a nens i nenes a partir de 8 anys.

Els menors de 14 anys han d'anar acompanyats d'un adult per visitar CosmoCaixa

Promocions

50 % de dte. clients de CaixaBank

Col·labora

Parque de las Ciencias de Granada Museu Alemà de la Salut al Treball i la Industria

TAMBÉ ET POT INTERESSAR...

Taller

Toca-Toca!

Toca, toca! és un taller de sensibilització on els infants podran observar el comportament de diversos animals dins del seu ecosistema i la seva interacció amb el medi.

ENTRADA 5 €

50% dte. Clients CaixaBank

Altres

Planetari 3D

El Planetari de CosmoCaixa, una de les instal·lacions més avançades del seu gènere, permet que el visitant visqui l'experiència de veure's completament envoltat d'imatges en 3D.

ENTRADA 5 €

50 % dte. Clients Caixabank

Altres

Univers Fosc

Univers fosc, un fascinant programa de planetari a cúpula completa en 2D desenvolupat per l'American Museum of Natural History, explica el progrés assolit en el coneixement del cosmos.

50% dte. Clients CaixaBank