Robots. Els humans i les màquines

Visita comentada - dinamitzada - guiada exposició

Robots. Els humans i les màquines

L'exposició "Robots. Els humans i les màquines" relata una història que va començar fa molt de temps. Des que els nostres avantpassats van fabricar les primeres eines lítiques, els humans hem anat desenvolupant màquines de tot tipus que ens han permès dur a terme tasques abans impensables. I des de fa temps, una idea ens ronda: crear un ésser humà artificial, un somni que sempre ha captivat la nostra imaginació.

Avui, les màquines ens envolten, ens serveixen per comunicar-nos i fins i tot són dins nostre. Arribarem a fusionar-nos algun dia, serem cíborgs en el futur? Compartirem el món amb robots que s'assemblin a nosaltres en el més petit detall? Més que predir què passarà exactament, l'exposició "Robots. Els humans i les màquines" reflexiona sobre una relació emocionant que no sabem fins on arribarà.

Horaris

Caps de setmana i festius.

Consultar fulletó d'horarios.

Comentaris

Recomanat per a nens i nenes +8

Els menors de 16 anys han d'anar acompanyats d'un adult per visitar CosmoCaixa

Promocions

50 % de dte. clients de CaixaBank

Col·labora

Parque de las Ciencias de Granada Museu Alemà de la Salut al Treball i la Industria

ALTRES ACTIVITATS AL VOLTANT DE "Robots. Els humans i les màquines"

Taller

Missió codis secrets: l'art de xifrar i desxifrar missatges

Xifrar missatges pot ser vital en algunes situacions. I encara més desxifrar certes comunicacions secretes! Aprèn criptografia i descobreix la importància que té en el món actual.

Conferències, trobades i debats

Robots, humans i llocs de treball

Com modificaran els robots l'entorn laboral? En aquest debat dos persones expertes dialogaran sobre la interacció que la IA exercirà en el món laboral.

Conferències, trobades i debats

Robots que prescriuen i curen? Màquines que cuiden?

En el debat Robots i salut dos experts debatran sobre les implicacions ètiques que implica l'ús de la robòtica i de la IA en el camp de la salut.

Conferències, trobades i debats

Robòtica, autonomia i presa de decisions

Els robots ja són capaços de prendre decisions. En aquest debat s'abordaran les conseqüències ètiques d'aquesta capacitat que hem atorgat a aquests sistemes cada vegada més autònoms.

Conferències, trobades i debats

Intel·ligència humana vs. intel·ligència artificial

En el debat Robots i intel·ligència artificial es dialogarà sobre una infinitat de qüestions suscitades per aquest àmbit tan revolucionari i en clara expansió.

Conferències, trobades i debats

La influència dels robots en la nostra vida i en les relacions afectives

Les relacions afectives entre robots i humans és un tema d'alta complexitat que abordaran dos persones expertes en filosofia i robòtica.

Conferències, trobades i debats

Transhumanisme, ètica i la igualtat de les persones

El transhumanisme creu que la tecnologia robòtica pot millorar l'espècie humana. Dos experts en robòtica i filosofia debaten les profundes implicacions que això comporta.