To space and back To space and back To space and back

TO SPACE AND BACK

Sabies que molts estris quotidians han estat possibles gràcies a la tecnologia espacial? Descobreix-ho a ‘To Space and Back’, un programa de vídeo a cúpula completa en 3D.

Ens ha permès explorar el cosmos i ens ha facilitat la vida a la Terra. Sense la tecnologia espacial, el món no seria el mateix! Vine a veure aquest programa al nostre Planetari.

Descarrega AQUÍ els horaris d'aquesta i altres activitats.

50 % dte. Clients Caixabank

Envia'l a un amic o amiga

“TOTS ELS PROJECTES ESPACIALS TRASPASSEN LES FRONTERES DE LA TECNOLOGIA I SÓN MOTORS D’INNOVACIÓ.” MARTIN REES

El programa de vídeo a cúpula completa en 3D estereoscòpic To Space and Back, produït per l'empresa nord-americana Sky-Skan amb la col·laboració de The Franklin Institute, ens mostra com la tecnologia que ens ha permès viatjar per l'espai també ens ha obert el camí per crear estris i aplicacions que fem servir cada dia a la Terra. 

A més d'ajudar-nos a explorar l'univers, repercuteix en molts aspectes de la nostra vida quotidiana. Sense anar gaire lluny, els bolquers es van inventar per facilitar als astronautes dur a terme les funcions fisiològiques en condicions de microgravetat. Però com ens mostra To Space and Back, hi ha molts més avenços derivats de la tecnologia espacial, sense els quals el món no seria el mateix.

TECNOLOGIA ESPACIAL A LA TERRA

L’exploració espacial ha tingut un gran impacte a les nostres vides, un impacte del qual sovint no som conscients. Són moltíssimes les aportacions que ha permès, entre les quals hi ha els satèl·lits, que ens serveixen per transmetre senyals de TV, ràdio i telèfon, per geolocalitzar-nos, predir el temps o observar nombrosíssims paràmetres del medi ambient de la Terra cada vegada amb més precisió.

VOLS REBRE TOTES LES NOVETATS SOBRE COSMOCAIXA PUNTUALMENT EN EL TEU CORREU?

Per tot això, invertir en ciència i en l’exploració espacial és una gran aposta de futur. A l’Estació Espacial Internacional (EEI), per exemple, s’han dut a terme desenvolupaments científics que han permès nombrosos avenços en camps com la medicina, la física, biologia i fins i tot l’educació. La NASA considera que una de les grans fites de l’EEI és que inspira i educa els científics, enginyers i exploradors del demà.

Altres activitats To Space and Back

Altres

Planetari 3D

ENTRADA 5 €
50 % dte. Clients Caixabank

Altres

El cel de la Cloe. Projecció 2D

ENTRADA 5 €
50% dte. Clients CaixaBank