Teknilaqua: construeix un sistema hidràulic

Taller

Teknilaqua: construeix un sistema hidràulic

Activitat de construcció creativa

Mitjançant la tècnica de construcció d'arquitectures flexibles d'ArKilàstic, un sistema d'unió d'estructures de làtex que permet acoblar tot tipus d'elements, els participants podran crear un sistema de canals i tubs per on fer circular aigua, i construiran, al mateix temps, unes originals estructures de suport i altres elements.

Al llarg d'aquesta activitat, els participants afrontaran dos reptes: d'una banda, hauran d'aconseguir que l'aigua circuli fins a la bassa i, de l'altra, hauran de posar en moviment el molinet (o molinets) que hauran d'haver construït i col·locat al llarg del recorregut hidràulic.

Horaris

Del 22 al 24 de setembre, d'11 a 14 i de 16 a 19 h

Comentaris

El dia 24 de setembre, entrada gratuïta al Museu

Els menors de 16 anys han d'anar acompanyats d'un adult per

visitar CosmoCaixa

TAMBÉ ET POT INTERESSAR...

Taller

Toca-Toca!

Toca, toca! és un taller de sensibilització on els infants podran observar el comportament de diversos animals dins del seu ecosistema i la seva interacció amb el medi.

ENTRADA 5 €

50% dte. Clients CaixaBank

Altres

Planetari 3D

El Planetari de CosmoCaixa, una de les instal·lacions més avançades del seu gènere, permet que el visitant visqui l'experiència de veure's completament envoltat d'imatges en 3D.

ENTRADA 5 €

50 % dte. Clients Caixabank

Altres

Univers Fosc

Univers fosc, un fascinant programa de planetari a cúpula completa en 2D desenvolupat per l'American Museum of Natural History, explica el progrés assolit en el coneixement del cosmos.

50% dte. Clients CaixaBank