Fem un Zoòtrop

Taller

Fem un zoòtrop!

En el taller Fem un zoòtrop! homenatjarem l'arribada de l'ésser humà a la Lluna construint un enginy precinematogràfic, el zoòtrop, una capsa cilíndrica giratòria gràcies a la qual podrem visionar l'animació d'un coet orbitant la Lluna. També aprendrem què és la precinematografia, el fenomen de la persistència de la visió, i coneixerem com ha tractat el cinema el tema de l'espai i la Lluna.

Des del principi dels temps, l'ésser humà ha somiat viatjar a l'espai. Ja al segle XIX Jules Verne fantasiejava amb la possibilitat d'arribar a la Lluna, i va ser Georges Méliès qui, l'any 1902, va ser el primer a plasmar aquest somni en una pel·lícula. Finalment, el 20 de juliol de 1969, Neil Armstrong va deixar la seva petjada al sòl lunar, i convertia en realitat, així, un projecte llargament anhelat.

Horaris

Del 12 de gener al 7 d'abril, caps de setmana i festius.

Descarrega AQUÍ els horaris d'aquesta i altres activitats.

Comentaris

Activitat recomanada per a nens i nenes +6 anys

Els menors de 14 anys han d'anar acompanyats d'un adult per visitar CosmoCaixa

Promocions

50 % de dte. clients de CaixaBank

TAMBÉ ET POT INTERESSAR...

Taller

Creactivity

Creactivity ofereix als infants a partir de 7 anys un espai per pensar amb les mans mentre dissenyen i experimenten en quatre zones temàtiques diferenciades.

Entradas 5€

50% dte. Clients CaixaBank

Altres

Planetari bombolla

El Planetari Bombolla és un espai on els infants podran gaudir del seu primer contacte amb el món de l'astronomia, que els despertarà la curiositat per l'univers.

ENTRADA 5 €

50% dte. Clients CaixaBank

Taller

Clik

Acompanyat d'un monitor, els més petits podran observar, experimentar i manipular diferents objectes i fenòmens, amb l'objectiu d'experimentar les primeres descobertes científiques!

ENTRADA 5 €

50% dte. Clients CaixaBank