Dona vida al teu robot

Taller

Dona vida al teu robot

Tot i que els robots són màquines capaces de fer una gran varietat de tasques amb molta precisió i velocitat, els humans encara en fan millor algunes. Una d'aquests aptituds en les quals superem les màquines és la percepció de les emocions. En el taller Dona vida al teu robot, els participants experimentaran amb una placa micro:bit i dotaran la seva màquina de sensors destinats a aquesta finalitat.

Per fer-ho, experimentaran amb la placa electrònica micro:bit i desenvoluparan un sistema electrònic de detecció d'emocions. La placa electrònica, que alberga un microcontrolador molt semblant als que es fan servir en aplicacions de robòtica, processarà les dades subministrades. D'aquesta manera, els participants podran donar instruccions molt precises i repetitives que s'executaran a la perfecció.

Continua explorant i realitzant les teves pròpies creacions a https://cloqq.com/cosmocaixa

 

Horaris

Caps de setmana i festius

Descarrega AQUÍ els horaris d'aquesta i altres activitats.

Comentaris

Activitat recomanada per a nens i nenes +7 anys

Els menors de 14 anys han d'anar acompanyats d'un adult per visitar CosmoCaixa

Promocions

50 % de dte. clients de CaixaBank

Col·labora

CLOQQ

MÉS ACTIVITATS DE "Dona vida al teu robot"

Taller

No perdis el nord

En el taller No perdis el nord els participants aprendreu a programar una brúixola amb micro:bit i permetreu al nostre astronauta convidat saber el rumb que ha de prendre des de CosmoCaixa fins als vostres llocs preferits a Barcelona.