Spherium

Del cicle de  Ciència "Planetari CosmoCaixa"

Spherium

Nou programa del Planetari fulldome

CosmoCaixa estrena Spherium, un programa 2D a cúpula completa (fulldome) de dibuixos animats produït pel Planetari de Madrid en col·laboració amb l'Obra Social "la Caixa". El programa, especialment recomanat per a un públic juvenil, narra el viatge per l'univers de l'Alia i en Len. Ambdós, habitants d'un planeta inevitablement condemnat, viatgen a bord de la nau Spherium, dotada d'intel·ligència artificial, a la recerca d'un nou món on viure. 

L'instint de supervivència els durà a visitar diversos llocs del cosmos on podran contemplar mons exòtics i alguns dels planetes extrasolars que els astrònoms han anat descobrint al llarg d'aquests últims anys, com ara les superterres o els júpiters calents. També observaran fenòmens físics hipotèticament possibles segons les teories vigents, com els forats de cuc o els viatges en el temps. On els durà aquest emocionant periple?

Horaris

Consultar fulletó d'horaris.

Comentaris

Activitat recomanada a partir de 12 anys.

Els menors de 14 han d'anar acompanyats d'un adult per visitar CosmoCaixa.

Promocions

50% dte. Clients CaixaBank

Col·labora

planetario madrid

MÉS ACTIVITATS D'AQUEST CICLE DE Ciència

Altres

El somni de volar. Projecció 3D

El somni de volar és un programa de cinema immersiu en 3D que narra, a través dels inventors més grans, la conquesta d'un desig que la humanitat ha anhelat durant molt de temps.

ENTRADA 5 €

50 % de dte. clients de CaixaBank

Altres

Univers fosc

Univers fosc, un fascinant programa de planetari a cúpula completa en 2D desenvolupat per l'American Museum of Natural History, explica el progrés assolit en el coneixement del cosmos.

ENTRADA 5 €

50 % de dte. clients de CaixaBank

Altres

El cel de la Cloe. Projecció 2D

L'audiovisual El cel de la Cloe, produït pel Planetari de Madrid i CosmoCaixa, convida els més petits a veure el firmament amb nous ulls d'una manera amena i divertida.

ENTRADA 5 €

50 % de dte. clients de CaixaBank