Sala de la Materia Sala de la Materia Sala de la Materia

Renovem la Sala permanent de CosmoCaixa! Després de 14 anys de recorregut, ens volem actualitzar per oferir als nostres visitants la millor experiència museística possible.

En tot aquest temps, durant el qual milers de persones han visitat el museu, la ciència i la tecnologia han fet un salt evolutiu colossal. Ens posem al dia.

ENTRADA 5 €

50 % de dte. clients de CaixaBank

Envia'l a un amic o amiga

"EL CONEIXEMENT ÉS UNA AVENTURA SENSE FI A LA RIBA DE LA INCERTESA." JACOB BRONOWSKI

Quan vam inaugurar CosmoCaixa vivíem en plena era analògica. Ara, som digitals. Per això, inspirant-nos en experiències internacionals i en el coneixement adquirit pel camí, emprenem aquest procés de renovació. L'objectiu? Actualitzar el coneixement que volem explicar i millorar la manera com l'expressem.

A partir del gener de 2019, els 3.500 metres quadrats que conformen la Sala Permanent romandran tancats al públic. Tot i això, el Bosc Inundat, el Mur Geològic, la Base Antàrtica i les exposicions temporals seguiran obertes. La resta del museu, mantindrà la mateixa activitat que sempre.

RENOVACIÓ DE LA SALA PERMANENT

La renovació de la Sala permanent respon al nostre desig d’oferir al públic la millor experiència museística possible, després d’analitzar la manera com el públic ha interactuat amb aquest gran espai, com ha interpretat la ciència a través dels mòduls interactius i les carències que hi ha trobat. Posarem el focus en un projecte formatiu renovat i estimulador que incrementi encara més l’interès del visitant cap al coneixement científic i tecnològic. L’univers serà el fil conductor d’aquesta nova proposta gràcies a la qual, combinant tecnologia, realitat, coneixement i emoció aconseguirem que, després de sortir del museu, ens fem moltes més preguntes de les que ja ens plantejàvem abans d’entrar-hi.

VOLS REBRE TOTES LES NOVETATS SOBRE COSMOCAIXA PUNTUALMENT EN EL TEU CORREU?

CosmoCaixa, el Museu de la Ciència de la Fundació Bancària ”la Caixa”, és el museu de ciència més visitat d’Espanya. La xifra anual de visitants de l’any 2018 va ser la més alta des que vam obrir les portes l’any 2004. En total, 1.045.961 persones, de les quals més de 186.199 eren escolars, van poder participar en les més de 9.225 activitats que es van dur a terme a les instal·lacions. Amb la propera remodelació de la Sala permanent, CosmoCaixa, lloc de trobada destinat a conèixer i aprofundir en els esdeveniments científics més rellevants del moment, optimitzarà encara més la seva manera d’explicar les claus necessàries per entendre els importants canvis que afronta la societat.