Robots, humans i llocs de treball

Conferència - Trobada

Robots, humans i llocs de treball

En aquest debat sobre robots, humans i llocs de treball, dialogarem sobre la robòtica col·laborativa i les fàbriques del futur en la indústria 4.0, l'objectiu de la qual és transformar els mitjans de producció sota paràmetres tecnològics i digitals. Quin impacte tindrà a la classe mitjana l'automatització cada vegada més apressant de tasques en l'entorn laboral? Quina serà la interacció entre robots i humans a la feina? Treballarem en equip?

Dos persones expertes en aquests àmbits dialogaran sobre totes aquestes qüestions que tant amoïnen la societat. Algun dia serem reemplaçats per màquines intel·ligents? Quines han de ser les característiques cognitives i socials d'un robot per ser acceptat com un col·laborador a l'entorn laboral? Com regularà el mercat la intel·ligència artificial? Caldrà pagar impostos per tenir robots treballadors? Buscarem respostes a totes aquestes preguntes.

En aquesta ocasió comptarem amb Ken Goldberg, roboticista, cineasta, i professor d'enginyeria a UC Berkeley, i amb Albert Florensa, enginyer tècnic industrial, llicenciat en Filosofia i Doctor en Administració i Direcció d'Empreses. El diàleg estarà moderat per Juan Andrade, director i l'Institut de Robòtica i Informàtica Industrial, CSIC-UPC.

Horaris

Dimecres 3 d'octubre, a les 19 h

Comentaris

Conferència en anglès, amb traducció al català i al castellà

Promocions

50 % de dte. clients de CaixaBank

Col·labora

Institut de Robòtica i Informàtica industrial: IRI

TAMBÉ ET POT INTERESSAR...

Projecció

To Space and Back

To Space and Back és un programa de planetari que explica com els avenços de la tecnologia espacial han permès, a més, grans avenços en la nostra vida quotidiana a la Terra.

Conferències, trobades i debats

Efectes antitumorals de l'oli d'oliva

En aquesta ponència el científic Javier Menéndez ens explicarà els efectes antitumorals de l'oli d'oliva i la xef Carme Ruscalleda parlarà sobre les varietats d'aquest aliment. 

Altres

Spherium

Spherium fa servir la ciència-ficció per brindar al públic un viatge captivador per l'univers que no deixarà ningú indiferent. Acompanya l'Alia i en Len en aquesta emocionant odissea!