Activitat Permanente Planetari 3D Activitat Permanente Planetari 3D Activitat Permanente Planetari 3D

PLANETARI 3D

 

Descobreix l’univers com mai l’havies vist! A CosmoCaixa podràs visitar el Planetari digital, on gaudiràs de la tecnologia 3D estèreo més pionera i moderna del moment.

El Planetari 3D de CosmoCaixa és, tecnològicament parlant, un dels més avançats d’Espanya. No et perdis l’innovador sistema de projecció a cúpula completa! 

Descarrega AQUÍ els horaris d'aquesta i altres activitats.

ENTRADA 5 €

50 % dte. Clients Caixabank

Envia'l a un amic o amiga

 “HAURÍEM DE FER ASTRONOMIA PERQUÈ ÉS PRECIÓS I DIVERTIT. PERQUÈ LA GENT VOL SABER. PERQUÈ VOLEM SABER QUIN LLOC OCUPEM A L’UNIVERS.”

JOHN N. BAHCALL

El Planetari 3D de CosmoCaixa és una de les instal·lacions més avançades del seu gènere a escala internacional i està adaptat per a persones amb dificultats visuals i auditives. El sistema de projecció a cúpula completa presenta millores espectaculars en la qualitat gràfica de les imatges, alhora que permet mantenir la versatilitat que proporciona ser una instal·lació digital.

La programació del Planetari, que és concebut com un espai polivalent, consta de tres grans línies: programes clàssics de planetari per a un públic bàsicament escolar, audiovisuals de divulgació astronòmica i la projecció de pel·lícules de temàtica científica adreçades al públic en general que van canviant periòdicament.

UN PLANETARI 3D PLENAMENT ADAPTAT

El Planetari de CosmoCaixa disposa d’un sistema de projecció 3D estereoscòpic que permet que el visitant visqui l’experiència de veure’s completament envoltat per imatges en tres dimensions. Per a això, es fan servir unes ulleres dotades de filtres especials que proporcionen a l’espectador un gran camp de visió i imatges d’alta qualitat, nítides i en color real.

VOLS REBRE TOTES LES NOVETATS SOBRE COSMOCAIXA PUNTUALMENT EN EL TEU CORREU?

Tots els programes públics del Planetari es poden seguir en català, castellà, anglès i francès, i més estan plenament adaptats per a col·lectius amb diferents discapacitats sensorials: audiodescripció per a persones amb deficiències visuals, subtitulació i vídeo complementari en llenguatge de signes per a persones amb deficiències auditives i sistema de bucle magnètic per a persones que disposin d’audiòfons compatibles amb aquest sistema.

Altres activitats Planetari 3D

Altres

Spherium

ENTRADA 5 €
50% dte. Clients CaixaBank