Visita lliure al Museu

Visita lliure al Museu

Activitats d'estiu per a casals i esplais

La visita lliure al Museu et permet visitar:

Sala Univers, nova exposició permanent per descobrir el cosmos i la seva evolució des del big-bang fins als nostres dies. Un recorregut interactiu que es remunta a l'origen de l'univers, recorre l'evolució de les espècies i penetra en el més profund del cervell humà.

El Mur geològic, set grans talls de roca de procedència diferent que permeten veure sessions de roca amb estructures geològiques que es poden trobar en qualsevol indret del món.

El Bosc inundat, on podràs descobrir moltes curiositats sobre la fauna i la flora d'aquest ecosistema i experimentar les sensacions que provoca passejar per una zona de la selva amazònica. Totes les edats.

Horaris

De dilluns a divendres, de 10 a 20 h

Comentaris

Per a la seguretat de les persones que hi participen, s'han d'aplicar les mesures d'higiene i seguretat previstes oficialment.

L'entrada al Museu permet la visita a l'exposició temporal.

Reserva

per email

TAMBÉ ET POT INTERESSAR...

Menjar i no ser menjat. Visita comentada

En aquesta visita comentada recorrerem la Sala univers del Museu i hi descobrirem la gran diversitat de formes, colors, mides i comportaments que presenten els éssers vius. A partir de 4 anys.

reserva
per email

Bosc inundat

En aquesta visita, descobrirem la gran riquesa i fragilitat de l'Amazònia, i alhora podrem reflexionar sobre la importància de preservar el medi ambient i d'adoptar hàbits de vida sostenibles. Totes les edats.

reserva
per email

El cel de la Cloe

En aquesta projecció els més petits aprendran a mirar el cel amb uns altres ulls. Coneixeran el Sol, la Lluna i les estrelles, sense oblidar els altres planetes del sistema solar. De 3 a 6 anys.

reserva
per email