Visita comentada: Tintín i la Lluna. 50 anys de la primera missió tripulada

Visita comentada: Tintín i la Lluna. 50 anys de la primera missió tripulada

Tintín i la Lluna. Visita comentada

Gràcies al seu autor, el belga Hergé, Tintín va tenir la sort de començar el seu viatge a la Lluna l'any 1950. Va ser amb el còmic Objectiu: la Lluna, i la va trepitjar dos anys més tard, amb Hem caminat damunt la Lluna. Sens dubte, ho va fer molt abans que el primer humà de carn i ossos: Neil Armstrong va posar el peu a la superfície lunar el 21 de juliol de 1969. Aquest 2019 se celebra, doncs, el 50è aniversari d'aquesta gran gesta, que coneixerem a través d'una visita guiada a l'exposició "Tintín i la Lluna".

Hi analitzarem la passió que sempre hem mostrat per la Lluna i el que coneixem avui del nostre satèl·lit natural. Descobrirem com es va preparar aquest viatge espacial històric i recorrerem la trajectòria de la missió Apollo 11, tot observant diferents fases del coet que la va impulsar, el Saturn V. Fins i tot podrem treure el cap a l'interior del mòdul lunar per comprovar com era la vida dels astronautes a bord i simular en persona com seria un passeig lunar.

Horaris

Caps de setmana i festius.

Descarrega AQUÍ els horaris d'aquesta i altres activitats.

Comentaris

Recomanat per a nens i nenes a partir de 9 anys.

Els menors de 14 anys han d'anar acompanyats d'un adult per visitar CosmoCaixa

Promocions

50 % de dte. clients de CaixaBank

TAMBÉ ET POT INTERESSAR...

Sala Univers

La Sala Univers, acabada d'estrenar, presenta un recorregut interactiu que parteix del big-bang i acaba explorant el cervell humà i les últimes fronteres del coneixement.

Entrada museu 6 €

Clients CaixaBank entrada gratuïta

Dues mirades a l'Antàrtida

L'Antàrtida és una zona verge, remota i fràgil del planeta que la Dra. Castellví coneix com ningú. Descobreix de la seva mà la història de la Base Antàrtica Espanyola Joan Carles I.

Entrada museu 6 €

Clients CaixaBank entrada gratuïta

Edifici sostenible

Edifici verd, edifici que educa és un projecte de CosmoCaixa que aprofita el compromís del centre amb el medi ambient per educar i comunicar en pro de la sostenibilitat.

Entrada museu 6 €

Clients CaixaBank entrada gratuïta