VG Tintin cat ok

Tintín i la Lluna. 50 anys de la primera missió tripulada

Tintín i la Lluna. Visita guiada

Gràcies al seu autor, el belga Hergé, Tintín va tenir la sort de començar el seu viatge a la Lluna l'any 1950. Va ser amb el còmic Objectiu: la Lluna, i la va trepitjar dos anys més tard, amb Hem caminat damunt la Lluna. Sens dubte, ho va fer molt abans que el primer humà de carn i ossos: Neil Armstrong va posar el peu a la superfície lunar el 21 de juliol de 1969. Aquest 2019 se celebra, doncs, el 50è aniversari d'aquesta gran gesta, que coneixerem a través d'una visita guiada a l'exposició "Tintín i la Lluna".

Hi analitzarem la passió que sempre hem mostrat per la Lluna i el que coneixem avui del nostre satèl·lit natural. Descobrirem com es va preparar aquest viatge espacial històric i recorrerem la trajectòria de la missió Apollo 11, tot observant diferents fases del coet que la va impulsar, el Saturn V. Fins i tot podrem treure el cap a l'interior del mòdul lunar per comprovar com era la vida dels astronautes a bord i simular en persona com seria un passeig lunar.

Horaris

Caps de setmana i festius.

Descarrega AQUÍ els horaris d'aquesta i altres activitats.

Comentaris

Recomanat per a nens i nenes a partir de 9 anys.

Els menors de 14 anys han d'anar acompanyats d'un adult per visitar CosmoCaixa

Promocions

50 % de dte. clients de CaixaBank

ALTRES ACTIVITATS AL VOLTANT DE "Tintín i la Lluna"

Planetari 3D

El Planetari de CosmoCaixa, una de les instal·lacions més avançades del seu gènere, permet que el visitant visqui l'experiència de veure's completament envoltat d'imatges en 3D.

entrada 5 €

50 % dte. Clients Caixabank

Planetari bombolla

El Planetari Bombolla és un espai on els infants podran gaudir del seu primer contacte amb el món de l'astronomia, que els despertarà la curiositat per l'univers.

entrada 5 €

50% dte. Clients CaixaBank