Visita guiada per a grups: Sala Univers

Visita guiada per a grups: Sala Univers

Si formes part d'una entitat cultural, una associació, un col·lectiu o un grup d'amics, t'interessarà saber que CosmoCaixa ofereix visites guiades per a grups a la nova sala permanent de CosmoCaixa, la Sala Univers. Amb un màxim de 25 persones per grup, la visita dura una hora i es pot fer en diferents idiomes.

En aquesta visita guiada recorrerem els tres àmbits de la Sala Univers: Kósmos, Evolució i Fronteres del coneixement. Un viatge cronològic que comença en el big bang, ocorregut fa 13.790 milions d'anys, i que continua descobrint les lleis que regeixen l'univers, com també l'aparició de la vida i del coneixement.

Comentaris

Idiomes: català, castellà, anglès o francès

Reserva

per email

MÉS ACTIVITATS D'AQUEST cicle de Ciència

Visita guiada: Sala Univers

Submergeix-te en els tres àmbits de la Sala Univers en aquesta visita guiada. Descobreix l'origen de l'univers, les lleis que el governen i l'aparició de la vida i del coneixement. A partir de 9 anys. 

entrada 3 €

50 % de dte. clients de CaixaBank

Visita comentada: PRINT3D. Reimprimir la realitat

Aquesta visita comentada a PRINTED3, dirigida per un mediador, presenta els temes claus de l'exposició i, a partir del diàleg amb els participants, resol els possibles dubtes que puguin sorgir. A partir de 12 anys.

entrada 3 €

50 % de dte. per a clients de CaixaBank

Visita en família: Menjar i no ser menjat

En aquesta visita comentada recorrerem la Sala univers del Museu i hi descobrirem la gran diversitat de formes, colors, mides i comportaments que presenten els éssers vius. A partir de 4 anys.

entrada 3 €

50 % de dte. per a clients de CaixaBank

Visita comentada: Bosc inundat

En aquesta visita, descobrirem la gran riquesa i fragilitat de l'Amazònia, i alhora podrem reflexionar sobre la importància de preservar el medi ambient i d'adoptar hàbits de vida sostenibles. A partir de 6 anys.

entrada 3 €

50 % de dte. per a clients de CaixaBank

Visita en família: PRINT3D. Reimprimir la realitat

En aquesta visita pensada especialment per a famílies explorarem les possibilitats que ens brinda la impressió 3D, tant per recrear el passat com per afrontar el present i fins i tot el futur. A partir de 8 años. 

entrada 3 €

50 % de dte. per a clients de CaixaBank