Visita guiada per a grups: Sala Univers

Visita guiada per a grups: Sala Univers

Si formes part d'una entitat cultural, una associació, un col·lectiu o un grup d'amics, t'interessarà saber que CosmoCaixa ofereix visites guiades per a grups a la nova sala permanent de CosmoCaixa, la Sala Univers. Amb un màxim de 25 persones per grup, la visita dura una hora i es pot fer en diferents idiomes.

En aquesta visita guiada recorrerem els tres àmbits de la Sala Univers: Kósmos, Evolució i Fronteres del coneixement. Un viatge cronològic que comença en el big bang, ocorregut fa 13.790 milions d'anys, i que continua descobrint les lleis que regeixen l'univers, com també l'aparició de la vida i del coneixement.

Horaris

Horari per convenir, dins del d'obertura del centre

Comentaris

Idiomes: català, castellà, anglès o francès

Reserva

per email

MÉS ACTIVITATS D'AQUEST cicle de Ciència

Visita guiada: Sala Univers

Submergeix-te en els tres àmbits de la Sala Univers en aquesta visita guiada. Descobreix l'origen de l'univers, les lleis que el governen i l'aparició de la vida i del coneixement.

entrada 3 €

50 % de dte. clients de CaixaBank

Visita guiada: Miralls

En la visita dinamitzada a l'exposició "Miralls" podrem veure en profunditat alguns dels efectes més sorprenents de diferents tipus de miralls, siguin plans o corbats, calidoscopis o reflectors, i plantejar-nos preguntes com ara: és la realitat el que reflecteix un mirall? On és la realitat, dins o fora del mirall? I si podem veure alguna cosa... això ho fa més real?

entrada 3 €

50 % de dte. clients de CaixaBank

Visita guiada: Sabres i mastodonts. La megafauna del miocè

En aquesta visita a l'exposició "Sabres i mastodonts: la megafauna del miocè", farem un viatge al passat per conèixer la fauna que antany va poblar el nostre territori.

entrada 3 €

50 % de dte. clients de CaixaBank