Visita grups Sala Univers cat ok

Visita guiada per a grups a la Sala Univers

Si formes part d'una entitat cultural, una associació, un col·lectiu o un grup d'amics, t'interessarà saber que CosmoCaixa ofereix visites guiades per a grups a la nova sala permanent de CosmoCaixa, la Sala Univers. Amb un màxim de 25 persones per grup, la visita dura una hora i es pot fer en diferents idiomes.

En aquesta visita guiada recorrerem els tres àmbits de la Sala Univers: Kósmos, Evolució i Fronteres del coneixement. Un viatge cronològic que comença en el big bang, ocorregut fa 13.790 milions d'anys, i que continua descobrint les lleis que regeixen l'univers, com també l'aparició de la vida i del coneixement.

Horaris

Horari per convenir, dins del d'obertura del centre

Comentaris

Idiomes: català, castellà, anglès o francès

Reserva

per email

TAMBÉ ET POT INTERESSAR...

Sala Univers

La Sala Univers, acabada d'estrenar, presenta un recorregut interactiu que parteix del big-bang i acaba explorant el cervell humà i les últimes fronteres del coneixement.

Entrada museu 5 €

Clients CaixaBank entrada gratuïta

Lab Math

La nova Sala Univers inclou l'espai Lab Math, un àmbit que convida els visitants a trobar el seu interior matemàtic i a mirar els reptes de la vida diària i les meravelles de la natura amb uns ulls matemàtics.

Entrada museu 5 €

Clients CaixaBank entrada gratuïta

Bosc inundat

El Bosc Inundat de CosmoCaixa representa un fragment de la selva amazònica, un ric i fràgil ecosistema on descobriràs autèntics tresors mediambientals i científics.

Entrada museu 5 €

Clients CaixaBank entrada gratuïta