Visita en família: PRINT3D. Reimprimir la realitat

Visita en família: PRINT3D. Reimprimir la realitat

Visita en família

En aquesta visita pensada especialment per a famílies navegarem pel temps gràcies a la impressió 3D. Descobrirem com ens permet recrear espècies extintes o relíquies arqueològiques amb tot luxe de detall i també el seu ús actual en camps com la biomedicina. Sabies que permet la impressió d'òrgans i teixits?

La impressió 3D també ens permet imaginar el nostre futur en l'espai i en altres planetes, on els recursos són molt limitats. Sens dubte la versatilitat d'aquesta tecnologia és inigualable! Fins on ens portarà la impressió 3D? Fins a quin punt transformarà el nostre dia a dia?

Activitat recomanada per a famílies amb nens i nenes a partir de 8 anys.

Comentaris

Activitat recomanada a partir de 8 anys.

Els menors de 14 anys han d'anar acompanyats per un adult per visitar CosmoCaixa.

Promocions

50 % de dte. per a clients de CaixaBank

MÉS ACTIVITATS D'AQUEST cicle de Ciència

Visita guiada: Sala Univers

Submergeix-te en els tres àmbits de la Sala Univers en aquesta visita guiada. Descobreix l'origen de l'univers, les lleis que el governen i l'aparició de la vida i del coneixement. A partir de 9 anys. 

entrada 3 €

50 % de dte. clients de CaixaBank

Visita guiada per a grups: Sala Univers

En aquesta visita, guiada CosmoCaixa ofereix un recorregut d'una hora a grups de fins a 25 persones pels tres àmbits que formen la nostra nova sala permanent, la Sala Univers.

reserva
per email

Visita comentada: PRINT3D. Reimprimir la realitat

Aquesta visita comentada a PRINTED3, dirigida per un mediador, presenta els temes claus de l'exposició i, a partir del diàleg amb els participants, resol els possibles dubtes que puguin sorgir. A partir de 12 anys.

entrada 3 €

50 % de dte. per a clients de CaixaBank

Visita en família: Menjar i no ser menjat

En aquesta visita comentada recorrerem la Sala univers del Museu i hi descobrirem la gran diversitat de formes, colors, mides i comportaments que presenten els éssers vius. A partir de 4 anys.

entrada 3 €

50 % de dte. per a clients de CaixaBank

Visita comentada: Bosc inundat

En aquesta visita, descobrirem la gran riquesa i fragilitat de l'Amazònia, i alhora podrem reflexionar sobre la importància de preservar el medi ambient i d'adoptar hàbits de vida sostenibles. A partir de 6 anys.

entrada 3 €

50 % de dte. per a clients de CaixaBank