Ciclo sables cat ok

cicle de Ciència

Un viatge al passat: la fauna del Miocè

Hi va haver un temps en què rinoceronts, mastodonts, gossos ossos o tigres dents de sabre campaven per la península Ibèrica. Era el Miocè, un període geològic durant el qual van succeir notables canvis en la fauna. Els estudis paleontològics han revelat l'existència de grups d'animals fascinants, alguns ja extingits i d'altres avui relegats fora de les nostres fronteres.

En aquest cicle, diversos especialistes de diferents camps de la paleontologia ens portaran a un viatge al passat en el qual descobrirem com eren els ecosistemes durant aquest període apassionant que va començar fa 23 milions d'anys i que va acabar 5 milions d'anys enrere. Però, a més, coneixerem com les noves tecnologies tenen un paper fonamental en l'avenç de la paleontologia en el futur.

Ciència

ACTIVITATS D'AQUEST CICLE

Altres

El futur de l'estudi del passat. Reptes de la paleontologia

Les noves tecnologies estan tenint un paper fonamental en l'avenç de la paleontologia. L'expert Josep Fortuny ens parlarà del futur d'aquesta ciència i de les possibles sortides laborals que té.

entrada 6 €

50 % de dte. clients de CaixaBank

Altres

Grans mamífers del Miocè: tigres dents de sabre i mastodonts

El paleontòleg Jorge Morales ens parla de la megafauna del Miocè, un període geològic en el qual eren comuns animals com els tigres dents de sabre o els mastodonts.

entrada 6 €

50 % de dte. clients de CaixaBank