TORNA AL COLE. Anem a la Lluna
Tallers

TORNA AL COLE. Anem a la Lluna

Fes enlairar el teu propi coet

Hi ha alguna cosa millor per preparar-te per a la tornada a l'escola que fer enlairar un coet? Has vist mai la imatge d'un coet enlairant-se cap a l'espai? Si t'hi fixes, el coet està recolzat sobre una plataforma de llançament, una estructura mòbil que permet inspeccionar el vehicle abans que emprengui el viatge espacial, per aportar-li tot el que li cal i assegurar l'èxit de la missió.

En el taller Creactivity: Ens n'anem a la Lluna, emularem aquestes tasques d'enginyeria espacial. Participa-hi i atreveix-te a erigir una plataforma de llançament basada en la força dels fluids. Comptem amb tu? Construiràs una estructura hidràulica amb tubs, xeringues i molts altres elements que tindràs a la teva disposició. Aconseguiràs que el coet s'enlairi? Vine i comprova-ho.

Horaris

Del 2 al 6 de setembre, a les 16 i 18 h

Comentaris

Activitat recomanada per a infants a partir de 7 anys.

Els menors de 14 anys han d'anar acompanyats d'un adult per visitar CosmoCaixa.

Promocions

50 % de dte. clients de CaixaBank

L'entrada a l'activitat inclou berenar

TAMBÉ ET POT INTERESSAR...

Spherium

Spherium fa servir la ciència-ficció per brindar al públic un viatge captivador per l'univers que no deixarà ningú indiferent. Acompanya l'Alia i en Len en aquesta emocionant odissea!

entrada 6 €

50% dte. Clients CaixaBank

Planetari bombolla

El Planetari Bombolla és un espai on els infants podran gaudir del seu primer contacte amb el món de l'astronomia, que els despertarà la curiositat per l'univers.

entrada 6 €

50 % de dte. clients de CaixaBank

Clik

Acompanyat d'un monitor, els més petits podran observar, experimentar i manipular diferents objectes i fenòmens, amb l'objectiu d'experimentar les primeres descobertes científiques!

entrada 6 €

50 % de dte. clients de CaixaBank