Vamos a la luna cat ok
Tallers

TORNA AL COLE. Anem a la Lluna

Fes enlairar el teu propi coet

Hi ha alguna cosa millor per preparar-te per a la tornada a l'escola que fer enlairar un coet? Has vist mai la imatge d'un coet enlairant-se cap a l'espai? Si t'hi fixes, el coet està recolzat sobre una plataforma de llançament, una estructura mòbil que permet inspeccionar el vehicle abans que emprengui el viatge espacial, per aportar-li tot el que li cal i assegurar l'èxit de la missió.

En el taller Creactivity: Ens n'anem a la Lluna, emularem aquestes tasques d'enginyeria espacial. Participa-hi i atreveix-te a erigir una plataforma de llançament basada en la força dels fluids. Comptem amb tu? Construiràs una estructura hidràulica amb tubs, xeringues i molts altres elements que tindràs a la teva disposició. Aconseguiràs que el coet s'enlairi? Vine i comprova-ho.

Horaris

Del 2 al 6 de setembre, a les 16 i 18 h

Comentaris

Activitat recomanada per a infants a partir de 7 anys.

Els menors de 14 anys han d'anar acompanyats d'un adult per visitar CosmoCaixa.

Promocions

50 % de dte. clients de CaixaBank

L'entrada a l'activitat inclou berenar

TAMBÉ ET POT INTERESSAR...

Planetari bombolla

El Planetari Bombolla és un espai on els infants podran gaudir del seu primer contacte amb el món de l'astronomia, que els despertarà la curiositat per l'univers.

entrada 5 €

50% dte. Clients CaixaBank

Spherium

Spherium fa servir la ciència-ficció per brindar al públic un viatge captivador per l'univers que no deixarà ningú indiferent. Acompanya l'Alia i en Len en aquesta emocionant odissea!

entrada 5 €

50% dte. Clients CaixaBank

Visita dinamitzada Miralls

En la visita dinamitzada a l'exposició "Miralls" podrem veure en profunditat alguns dels efectes més sorprenents de diferents tipus de miralls, siguin plans o corbats, calidoscopis o reflectors, i plantejar-nos preguntes com ara: és la realitat el que reflecteix un mirall? On és la realitat, dins o fora del mirall? I si podem veure alguna cosa... això ho fa més real?

entrada 3 €

50 % de dte. clients de CaixaBank