Toca, Toca! Toca, Toca! Toca, Toca!

TOCA, TOCA!

Vols conèixer la fauna i flora de tres ecosistemes diferents? Saps com pots ajudar a protegir-los i conservar el medi ambient? Si t’agraden els animals i t’interessa la conservació del planeta, aquesta és la teva activitat!

A Toca, toca! coneixeràs les zones mediterrànies, les selves tropicals i els deserts. Coneixeràs els seus habitants més singulars, i quan això passi... els voldràs protegir per sempre.

Descarrega AQUÍ els horaris de les activitats.

entrada 6 €

50 % de dte. clients de CaixaBank

Envia'l a un amic o amiga

"A LA NATURA HI HA LA PRESERVACIÓ DEL MÓN".

HENRY DAVID THOREAU

A Toca, toca! podrem detectar una gran varietat de flora i fauna que es troba en zones tan diferents del planeta com són les selves tropicals, els deserts, els boscos, els rius o els mars. Una activitat que pretén sensibilitzar els més petits, quelcom fonamental perquè aprenguin a protegir i conservar el medi ambient.

 

Toca, toca! és un espai acollidor i fascinant on es pot observar el comportament de cada animal dins del seu ecosistema i la seva interacció amb el medi. Els més petits tindran l'oportunitat de mirar de prop com es desenvolupen les tortugues aquàtiques, les serps, les estrelles de mar i molts altres animals a l'activitat més sensorial de CosmoCaixa.

PROTEGIR LA NATURA

En aquest taller podràs conèixer tres grans biomes del nostre planeta: la Mediterrània, la selva tropical i el desert. Els infants compararan la seva flora, fauna i condicions ambientals i podran interactuar amb alguns dels éssers vius que habiten aquests llocs i conèixer la seva morfologia i estratègies de supervivència.

Vols rebre totes les novetats sobre Cosmocaixa puntualment en el teu correu?

Aquesta activitat de sensibilització mediambiental descobrirà als infants un món d’experiències i sensacions, que els ajudaran a prendre consciència de la necessitat de preservar la natura des del coneixement i el respecte. Conèixer i comprendre el medi és clau per assegurar el futur del planeta.