Welcome to Nanoworld

Welcome to Nanoworld

Tallers, xerrades i mostres de nanociència

En el marc de la Nanoresearch night es combinaran tallers i xerrades de nanociència que agruparan experts de diverses entitats en la promoció de el coneixement de la nanociència. Focalitzada en l'estudi dels processos fonamentals que ocorren a escala nanomètrica, la nanociència és avui una eina bàsica i central en molts aspectes del dia a dia i de la investigació. Les activitats seran conduïdes per experts provinents dels centres de recerca més pioners de Catalunya, repartits en tallers centrats en diversos temes, com la física quàntica, la tecnologia dels materials, les energies renovables o l'òptica. Aquest cicle de tallers també allotjarà nanocharlas de 12 minuts sobre l'àmbit de la nanotecnologia. Nota: La programació de la Nit Jove de la Recerca 2020 serà en format online. Podeu seguir els activitats a els Següents Enllaços: Les activitats seran conduïdes per Experts provinents dels Centres d'investigació més pioners de Catalunya, repartits en tallers Centrats en diversos temes, com la física quàntica, la tecnologia dels materials, les energies renovables o l'òptica. Aquest cicle de tallers también allotjarà nanocharlas de 12 minuts sobre l'àmbit de la nanotecnologia.

La programació de la Nit Jove de la Recerca 2020 serà en format online. Pots seguir les activitats en els següents enllaços:

Nanoxerrades: https://lanitdelarecerca.cat/nano-research-night-nanoxerrades/

Taller en directe: https://lanitdelarecerca.cat/nano-research-night-tallers-participatius-i-interactius/

TAMBÉ ET POT INTERESSAR...

Sala Univers

La Sala Univers, acabada d'estrenar, presenta un recorregut interactiu que parteix del big-bang i acaba explorant el cervell humà i les últimes fronteres del coneixement.

Entrada museu 6 €

Clients CaixaBank entrada gratuïta

Dues mirades a l'Antàrtida

L'Antàrtida és una zona verge, remota i fràgil del planeta que la Dra. Castellví coneix com ningú. Descobreix de la seva mà la història de la Base Antàrtica Espanyola Joan Carles I.

Entrada museu 6 €

Clients CaixaBank entrada gratuïta

Edifici sostenible

Edifici verd, edifici que educa és un projecte de CosmoCaixa que aprofita el compromís del centre amb el medi ambient per educar i comunicar en pro de la sostenibilitat.

Entrada museu 6 €

Clients CaixaBank entrada gratuïta