Talents pel clima

Talents pel clima

Dialoga per trobar solucions al canvi climàtic

El canvi climàtic és una realitat present que genera amenaces importants al planeta i, en conseqüència, als éssers que l'habiten, incloent-hi l'ésser humà. La salut de les persones es veu fortament afectada per aquest impacte, que, de manera invisible, va provocant malalties i pèrdua de vides humanes. D'altra banda, l'energia, font d'impacte principal, n'és, alhora, una de les solucions.

Des de fa anys la comunitat científica i emprenedors i especialistes en innovació busquen solucions als problemes vinculats a aquest fenomen. Aquesta solució ofereix una oportunitat de conèixer casos i iniciatives reals de persones que treballen dia a dia per aconseguir un món més sostenible en el qual l'impacte del canvi climàtic sigui cada vegada més baix. El públic assistent participarà en una sessió interactiva, en què el diàleg amb els ponents serà molt actiu.

A càrrec de:

Ana Belén Cristóbal, química i directora del Departament d'R+D de l'Institut d'Energia Solar de la Universitat Politècnica de Madrid. Coordinadora del Projecte Greco.

Frederic Bartomeus, ecòleg, membre del centre d'investigació CREAF i responsable del projecte Mosquito Alert.

Almudena González, experta en contaminació ambiental, sòcia fundadora i responsable d'R+D+i a l'spin off de la Universitat d'Extremadura Metanogenia.

Miguel Frasquet, enginyer mecànic i fundador i CEO de l'empresa tecnològica de sistemes solars Solatom.

Horaris

Activitat anul·lada: Dimecres 18 de novembre, a les 19 h

Comentaris

La conferència es farà en castellà.

El preu de la conferència inclou l'entrada a les exposicions.

Promocions

50 % de dte. per a clients de CaixaBank

Col·labora

Fundació Fòrum Ambiental

TAMBÉ ET POT INTERESSAR...

Explainers

Entrada museu 6 €

Clients CaixaBank entrada gratuïta

Spherium

entrada 6 €

50% dte. Clients CaixaBank

Microxerrades

Entrada gratuïta