Ready player one cat ok
Altres

Ready Player One

Steven Spielberg. EUA, 2018

Aquesta pel·lícula de 2018, dirigida per Steven Spielberg, relata la història de Wade Watts, un adolescent que, l'any 2045, viu, com la resta de la humanitat, immers en un món utòpic de realitat virtual anomenat OASIS. Abans de morir, l'excèntric i milionari creador d'OASIS ofereix la seva fortuna i la seva empresa al guanyador d'un concurs dissenyat per triar un hereu digne.

Es tracta de la cerca del tresor en què en Wade participa i aconsegueix resoldre el primer trencaclosques. A partir d'aleshores, el protagonista s'haurà d'enfrontar a molts altres competidors, entre els quals hi ha milers de jugadors i una empresa rival, capaços de qualsevol cosa per assolir el preuat primer premi. Aquesta pel·lícula no està recomanada a menors de 7 anys i es projectarà en versió original en anglès amb subtítols en castellà.

Abans de la pel·lícula, a les 21 h, podràs gaudir del concert de Saphie Wells & The Swing Cats, un grup de jazz al més pur estil dels anys 30 i 40. Músics amb anys d'experiència coincideixen deliciosament a la ciutat de Barcelona per emprendre junts un viatge acompanyats d'algunes de les més belles melodies de l'era del swing. Un espectacle que farà les delícies dels sentits dels espectadors, així com encendrà els peus dels ballarins més exigents.

Horaris

Dijous 4 de juliol, a les 21 h concert i a les 22 h projecció de la pel·lícula

Museu obert fins a les 21.30 h

Comentaris

Totes les projeccions aniran precedides d'actuacions musicals d'artistes de jazz, swing i world music, per passar una bona estona en companyia d'amics, la família o la parella.

Promocions

50 % de dte. clients de CaixaBank. L'entrada a les CosmoNits inclou l'accés al Museu, a l'exposició, al concert i a la pel·lícula.

MÉS ACTIVITATS D'AQUEST cicle de Ciència

Origen

La pel·lícula Origen, de Christopher Nolan, un thriller de ciència-ficció sobre els somnis i la ment, es projecta dins del cicle de cinema nocturn de CosmoCaixa.

entrada 6 €

50 % de dte. clients de CaixaBank. L'entrada a les CosmoNits inclou l'accés al Museu, a l'exposició, al concert i a la pel·lícula

Alicia en el país de las maravillas

La pel·lícula Alicia en el país de las maravillas de Walt Disney, una adaptació dels clàssics contes infantils de Lewis Carroll, es projecta a les nits de cinema de CosmoCaixa.

entrada 6 €

50 % de dte. clients de CaixaBank. L'entrada a les CosmoNits inclou l'accés al Museu, a l'exposició, al concert i a la pel·lícula

Matrix reloaded

Projectem Matrix reloaded, la pel·lícula dirigida i escrita per les germanes Lily i Lana Wachowski, segon títol de la cèlebre trilogia de ciència-ficció Matrix.

entrada 6 €

50 % de dte. clients de CaixaBank

L'entrada a les CosmoNits inclou l'accés al Museu, a l'exposició, al concert i a la pel·lícula