Què va passar amb els dents de sabre?
Tallers

Què va passar amb els dents de sabre?

Detectius del passat

T'agradaria saber què va passar fa 9 milions d'anys al jaciment del Cerro de los Batallones? Saps que s'hi han trobat fòssils excepcionals de mamífers prehistòrics tan emblemàtics com els mastodonts o els tigres de dents de sabre? En aquesta activitat investigarem com ho fan els autèntics paleontòlegs, convertint-nos en detectius del passat.

Identificarem i classificarem diversos fòssils i simularem alguns processos de fossilització que ens permetran interpretar què va passar fa milions d'anys enrere. I, aplicant aquests coneixements a uns cranis de felins de dents de sabre fossilitzats, interpretarem com eren i comvivien aquests grans felins que habitaven la península Ibèrica, i el comportament dels quals era molt diferent dels actuals.

Horaris

Descarrega AQUÍ els horaris d'aquesta i d'altres activitats.

Comentaris

Els menors de 14 anys han d'anar acompanyats d'un adult per visitar CosmoCaixa

Promocions

50 % de dte. clients de CaixaBank

ALTRES ACTIVITATS AL VOLTANT DE "Sabres i mastodonts"

Visita guiada: Sabres i mastodonts. La megafauna del miocè

En aquesta visita a l'exposició "Sabres i mastodonts: la megafauna del miocè", farem un viatge al passat per conèixer la fauna que antany va poblar el nostre territori.

entrada 3 €

50 % de dte. clients de CaixaBank

Visita guiada: Sabres i mastodonts. La megafauna del miocè

En aquesta visita a l'exposició "Sabres i mastodonts: la megafauna del miocè", farem un viatge al passat per conèixer la fauna que antany va poblar el nostre territori. A partir de 6 anys.

reserva
per email