Que hay al otro lado del espejo CAT
Tallers

Què hi ha a l'altra banda del mirall?

Quan aixeques una mà davant d'un mirall, el teu reflex alça la mateixa mà? Has provat mai de caminar mirant el món del revés? Sabries fer operacions matemàtiques amb miralls? En aquest taller, dins del marc de l'exposició "Miralls. Dins i fora de la realitat", donarem resposta a aquestes preguntes i moltes altres que ens fem quan ens posem davant d'un mirall.

Revelarem les propietats d'aquestes superfícies polides en les quals la llum incideix i es reflecteix d'acord amb una sèrie de lleis de les quals també parlarem: les lleis de reflexió. Hi aprofundirem a través del joc i l'experimentació, farem alguns trucs de "màgia" amb miralls i ens endinsarem en el món fascinant d'aquests elements tan quotidians.

Horaris

Consulteu el fullet d'horaris

Comentaris

Activitat recomanada per a infants a partir de 5 anys.

Els menors de 14 anys han d'anar acompanyats d'un adult per visitar CosmoCaixa.

Promocions

50 % de dte. clients de CaixaBank

MÉS ACTIVITATS D'AQUEST cicle de Ciència

Escape Room: El somni de Fibonacci

Endinsa't en "El somni de Fibonacci", un joc inspirat en els escape room que té la lògica  matemàtica com a fil conductor. Per sortir de l'habitació hauràs d'anar superant diversos obstacles que posaran a prova les teves habilitats.

entrada 6 €

50 % de dte. clients de CaixaBank

Laberints, ordinadors i altres jocs de bales

En què s'assembla un ordinador a un laberint de bales? Els ordinadors que coneixes funcionen amb electricitat. En aquest taller construiràs ordinadors mecànics que funcionen amb bales i gravetat.

entrada 6 €

50 % de dte. clients de CaixaBank

No sap pas on

A l'espectacle familiar No sap pas on descobrirem el que amaguen els miralls gràcies a dos germans molt especials, la Pepa i l'Olau.

entrada 6 €

50 % de dte. clients de CaixaBank