Planetario 3d cat

cicle de Ciència

Planetari

Descobreix l'univers com mai l'havies vist!

Visita el Planetari Digital de CosmoCaixa, una de les instal·lacions més avançades del seu gènere a escala internacional on podràs gaudir d'un innovador sistema de projecció a cúpula completa amb la tecnologia estèreo més pionera i moderna del moment.

Una finestra al cosmos amb una programació que canvia periòdicament per oferir-te les millors projeccions de divulgació astronòmica i científica que et faran viure una experiència immersiva. I és que el Planetari de CosmoCaixa disposa d'un sistema de projecció 3D estereoscòpic que et proporcionarà un gran camp de visió a través d'unes ulleres dotades de filtres especials.

A més, totes les projeccions es poden seguir en català, castellà, anglès i francès i estan adaptades als col·lectius amb diferents discapacitats visuals.

Ciència

Projeccions

Spherium

Spherium fa servir la ciència-ficció per brindar al públic un viatge captivador per l'univers que no deixarà ningú indiferent. Acompanya l'Alia i en Len en aquesta emocionant odissea!

entrada 6 €

50% dte. Clients CaixaBank

El cel de la Cloe. Projecció 2D

L'audiovisual El cel de la Cloe, produït pel Planetari de Madrid i CosmoCaixa, convida els més petits a veure el firmament amb nous ulls d'una manera amena i divertida.

entrada 6 €

50 % de dte. clients de CaixaBank

Univers fosc

Univers fosc, un fascinant programa de planetari a cúpula completa en 2D desenvolupat per l'American Museum of Natural History, explica el progrés assolit en el coneixement del cosmos.

entrada 6 €

50 % de dte. clients de CaixaBank