planetari 3d carrusel nueva web cat
Altres

Planetari 3D

Projecció digital

El Planetari 3D de CosmoCaixa és una de les instal·lacions més avançades del seu gènere a escala internacional i està adaptat per a persones amb dificultats visuals i auditives. El sistema de projecció a cúpula completa presenta millores espectaculars en la qualitat gràfica de les imatges, alhora que permet mantenir la versatilitat que proporciona ser una instal·lació digital.

La programació del Planetari, que és concebut com un espai polivalent, consta de tres grans línies: programes clàssics de planetari per a un públic bàsicament escolar, audiovisuals de divulgació astronòmica i la projecció de pel·lícules de temàtica científica adreçades al públic en general que van canviant periòdicament.

Horaris

Consultar fulletó d'horaris.

Comentaris

.

Promocions

50 % dte. Clients Caixabank

ALTRES ACTIVITATS AL VOLTANT DE "Spherium"

El cel de la Cloe. Projecció 2D

L'audiovisual El cel de la Cloe, produït pel Planetari de Madrid i CosmoCaixa, convida els més petits a veure el firmament amb nous ulls d'una manera amena i divertida.

entrada 5 €

50 % de dte. clients de CaixaBank

Univers fosc

Univers fosc, un fascinant programa de planetari a cúpula completa en 2D desenvolupat per l'American Museum of Natural History, explica el progrés assolit en el coneixement del cosmos.

entrada 5 €

50 % de dte. clients de CaixaBank