OVVIO

OVVIO

El límit de l'

On és el límit extrem de l'equilibri? Aquest instant perfecte en què les lleis de la gravetat semblen vençudes, sobrepassades, desaparegudes. On és el límit de les nostres capacitats? De vegades hi arribem, de vegades, no. De vegades el sobrepassem, de vegades, no. De vegades caiem, i de vegades, no. Ens agraden tots dos, OVVIO!

OVVIO és una trobada entre dues personalitats oposades, que porten dins la mateixa necessitat de risc, l'aclaparadora urgència de descobrir fins on poden arribar abans que la física i la casualitat els derrotin. On és l'instant de perfecció abans de la caiguda? El "joc" és la seva manera de buscar aquest límit, la confiança, el cordó necessari que els uneix i els empeny a seguir. OVVIO és un desafiament.

A càrrec de KOLEKTIV LAPSO CIRK - 23arts

Horaris

Dissabte 16 de maig, a les 20.30 i 23 h

Comentaris

Dissabte 16 de maig, Museu obert fins a la 1 de la matinada

Places limitades

TAMBÉ ET POT INTERESSAR...

Sala Univers

La Sala Univers, acabada d'estrenar, presenta un recorregut interactiu que parteix del big-bang i acaba explorant el cervell humà i les últimes fronteres del coneixement.

Entrada museu 6 €

Clients CaixaBank entrada gratuïta

Lab Math

La nova Sala Univers inclou l'espai Lab Math, un àmbit que convida els visitants a trobar el seu interior matemàtic i a mirar els reptes de la vida diària i les meravelles de la natura amb uns ulls matemàtics.

Entrada museu 6 €

Clients CaixaBank entrada gratuïta

Bosc inundat

El Bosc Inundat de CosmoCaixa representa un fragment de la selva amazònica, un ric i fràgil ecosistema on descobriràs autèntics tresors mediambientals i científics.

Entrada museu 6 €

Clients CaixaBank entrada gratuïta