Origen cat ok
Altres

Origen

Christopher Nolan. EUA, 2010. 2 h 28 min

Aquesta pel·lícula, escrita i dirigida per Christopher Nolan, està protagonitzada per Dom Cobb, un lladre i pròfug de la justícia especialitzat en l'art d'infiltrar-se en els somnis de les persones mentre dormen per robar-los idees i secrets i vendre'ls al millor postor. Això ho aconsegueix a través d'un somni induït al qual se sotmet a través d'un dispositiu anomenat la màquina dels somnis.

Tot i que aquesta estranya habilitat ha convertit en Cobb en un espia molt cotitzat, també l'ha condemnat a ser un fugitiu. La seva única oportunitat per dur una vida normal serà fer exactament el contrari del que ha fet sempre: la inserció, que consisteix a implantar una idea en el subconscient en lloc de treure-la'n.

Aquesta pel·lícula, no recomanada per a menors de 12 anys, es projecta en versió original amb subtítols en castellà.

Abans de la pel.lícula, a les 21 h, podràs gaudir del concert de Wild Goats, un grup amb un estil propi inconfusible. Amb el seu projecte pretenen connectar amb totes les persones que tenen groove i amb totes aquelles que encara no han descobert que el duen dins. Dalt i baix del'escenari són uns apassionats de la música Soul, Funk, Pop, Disco, Hip-Hop i R&B més clàssica, però sempre amb la mirada fixada al futur i la innovació.

Horaris

Dijous 25 de juliol, a les 21 h concert i a les 22 h projecció de la pel·lícula.

Museu obert fins a les 21.30 h

Comentaris

Totes les projeccions aniran precedides d'actuacions musicals d'artistes de jazz, swing i world music, per passar una bona estona en companyia d'amics, la família o la parella.


L'entrada a les CosmoNits inclou l'accés al Museu, a l'exposició, al concert i a la pel·lícula.

Promocions

50 % de dte. clients de CaixaBank. L'entrada a les CosmoNits inclou l'accés al Museu, a l'exposició, al concert i a la pel·lícula

TAMBÉ ET POT INTERESSAR...

Explainers

El programa Explainers forma els joves de 4t d'ESO i batxillerat perquè expliquin els continguts científics i museogràfics de CosmoCaixa als visitants del centre.

entrada museu
6€

Clients CaixaBank entrada gratuïta

Spherium

Spherium fa servir la ciència-ficció per brindar al públic un viatge captivador per l'univers que no deixarà ningú indiferent. Acompanya l'Alia i en Len en aquesta emocionant odissea!

entrada 6 €

50% dte. Clients CaixaBank

Els narradors del temps: micromamífers fòssils

La paleontòloga M. Ángeles Álvarez explica la feina que fan els científics amb les restes fòssils dels micromamífers trobats als jaciments del Cerro de los Batallones.

entrada 6 €

50 % de dte. clients de CaixaBank