Origen cat ok
Altres

Origen

Christopher Nolan. EUA, 2010. 2 h 28 min

Aquesta pel·lícula, escrita i dirigida per Christopher Nolan, està protagonitzada per Dom Cobb, un lladre i pròfug de la justícia especialitzat en l'art d'infiltrar-se en els somnis de les persones mentre dormen per robar-los idees i secrets i vendre'ls al millor postor. Això ho aconsegueix a través d'un somni induït al qual se sotmet a través d'un dispositiu anomenat la màquina dels somnis.

Tot i que aquesta estranya habilitat ha convertit en Cobb en un espia molt cotitzat, també l'ha condemnat a ser un fugitiu. La seva única oportunitat per dur una vida normal serà fer exactament el contrari del que ha fet sempre: la inserció, que consisteix a implantar una idea en el subconscient en lloc de treure-la'n.

Aquesta pel·lícula, no recomanada per a menors de 12 anys, es projecta en versió original amb subtítols en castellà.

Abans de la pel.lícula, a les 21 h, podràs gaudir del concert de Wild Goats, un grup amb un estil propi inconfusible. Amb el seu projecte pretenen connectar amb totes les persones que tenen groove i amb totes aquelles que encara no han descobert que el duen dins. Dalt i baix del'escenari són uns apassionats de la música Soul, Funk, Pop, Disco, Hip-Hop i R&B més clàssica, però sempre amb la mirada fixada al futur i la innovació.

Horaris

Dijous 25 de juliol, a les 21 h concert i a les 22 h projecció de la pel·lícula.

Museu obert fins a les 21.30 h

Comentaris

Totes les projeccions aniran precedides d'actuacions musicals d'artistes de jazz, swing i world music, per passar una bona estona en companyia d'amics, la família o la parella.


L'entrada a les CosmoNits inclou l'accés al Museu, a l'exposició, al concert i a la pel·lícula.

Promocions

50 % de dte. clients de CaixaBank. L'entrada a les CosmoNits inclou l'accés al Museu, a l'exposició, al concert i a la pel·lícula

MÉS ACTIVITATS D'AQUEST cicle de Ciència

Alicia en el país de las maravillas

La pel·lícula Alicia en el país de las maravillas de Walt Disney, una adaptació dels clàssics contes infantils de Lewis Carroll, es projecta a les nits de cinema de CosmoCaixa.

entrada 6 €

50 % de dte. clients de CaixaBank. L'entrada a les CosmoNits inclou l'accés al Museu, a l'exposició, al concert i a la pel·lícula

Matrix reloaded

Projectem Matrix reloaded, la pel·lícula dirigida i escrita per les germanes Lily i Lana Wachowski, segon títol de la cèlebre trilogia de ciència-ficció Matrix.

entrada 6 €

50 % de dte. clients de CaixaBank

L'entrada a les CosmoNits inclou l'accés al Museu, a l'exposició, al concert i a la pel·lícula