NSPO cat
Espectacle

No sap pas on

Un espectacle d'il·lusionisme científic

No sap pas on, on la màgia serà científica i la ciència serà màgia!

Els germans Pepa i Olau són els personatges principals d'aquest espectacle familiar que explora les propietats científiques dels miralls i les seves possibilitats il·lusòries. Quan la Pepa irromp en el número de l'Olau, farta dels seus trucs d'il·lusionisme arcaics, comença una trepidant i divertida competició que confrontarà màgia i ciència.

A través de simetries, reflexos, deformacions fantàstiques i utensilis com ara calidoscopis, falsos miralls i telescopis, la Pepa i l'Olau ens faran descobrir totes les possibilitats que amaguen aquestes superfícies polides, els miralls, on la llum es reflecteix sobre un pla seguint les lleis de la reflexió per les quals una ona canvia de direcció. L'espectacle és una obra de Digital Films.

Horaris

Del 21 de desembre al 5 de gener, a les 13 h

Comentaris

Activitat recomanada a partir de 4 anys

Promocions

50 % de dte. clients de CaixaBank

MÉS ACTIVITATS D'AQUEST cicle de Ciència

Escape Room: El somni de Fibonacci

Endinsa't en "El somni de Fibonacci", un joc inspirat en els escape room que té la lògica  matemàtica com a fil conductor. Per sortir de l'habitació hauràs d'anar superant diversos obstacles que posaran a prova les teves habilitats.

entrada 6 €

50 % de dte. clients de CaixaBank

Què hi ha a l'altra banda del mirall?

Et convidem a explorar el món fascinant dels miralls, aquestes superfícies polides on la llum incideix i es reflecteix i que generen un munt de preguntes.

entrada 6 €

50 % de dte. clients de CaixaBank

Laberints, ordinadors i altres jocs de bales

En què s'assembla un ordinador a un laberint de bales? Els ordinadors que coneixes funcionen amb electricitat. En aquest taller construiràs ordinadors mecànics que funcionen amb bales i gravetat.

entrada 6 €

50 % de dte. clients de CaixaBank