Nit de Deep Sky

Nit de Deep Sky

L'espai més llunyà. Programa de planetari 2D

La nit estrellada és un dels paisatges naturals més bonics que podem contemplar des de la Terra; com més negre és el fons de la nit, més es gaudeix. Milers d'estrelles esquitxen el cel i provoquen una sensació d'infinitud i, al mateix temps, de petitesa. Els humans l'hem sentida des que vam alçar la mirada al cel. Però, què hi ha més enllà? Si poguéssim observar més i més lluny, escrutar aquest fons negre de la nit, trobaríem més i més estrelles fins a l'infinit?

Durant els últims decennis, els grans telescopis i els observatoris situats a l'espai han espiat aquest fons negre de la nit i han tret a la llum un univers fascinant, dinàmic, complex... Centenars, milers d'objectes astronòmics que romanien ocults a la nostra mirada han ens omplert les retines amb una explosió de colors, formes i dimensions inimaginables. La imatge moderna del nostre univers mereix ser explicada i que tothom la conegui. Acompanyeu-nos i descobrim, plegats, quines meravelles amaga el cel profund a la Nit dels Museus.

Horaris

Dissabte 14 de novembre, a les 21, 22, 23 i 24 h

TAMBÉ ET POT INTERESSAR...

Explainers

El programa Explainers forma els joves de 4t d'ESO i batxillerat perquè expliquin els continguts científics i museogràfics de CosmoCaixa als visitants del centre.

Entrada museu 6 €

Clients CaixaBank entrada gratuïta

Spherium

Spherium fa servir la ciència-ficció per brindar al públic un viatge captivador per l'univers que no deixarà ningú indiferent. Acompanya l'Alia i en Len en aquesta emocionant odissea!

entrada 6 €

50% dte. Clients CaixaBank

Microxerrades

En un termini màxim de 7 minuts, aquestes microxerrades divulgatives científiques dutes a terme per experts introdueixen una temàtica d'investigació contemporània a l'espectador.

La programació de la Nit Jove de la Recerca 2020 serà en format on-line

Entrada gratuïta