Nit de Caçadors de Planetes

Nit de Caçadors de Planetes

Programa de planetari fulldome

Durant la Nit dels Museus podrem gaudir d'aquest programa d'animació a cúpula completa en el qual coneixerem la història de la intrèpida Celeste. La nena, fascinada per l'astronomia, una nit rep la visita inesperada de la Moon, una partícula de llum que procedeix d'una estrella molt, molt llunyana.

La Celeste i la Moon emprendran, plegades, un viatge fantàstic a través de l'univers que les portarà més enllà del sistema solar. Durant aquesta aventura descobriran què són els exoplanetes, uns planetes que orbiten estrelles diferent del Sol, i com es poden trobar. N'hi deu haver algun semblant a la Terra?

Activitat recomanada per a famílies amb nens i nenes a partir de 6 anys.

Horaris

Activitat cancel·lada: Dissabte 14 de novembre, a les 19 i 20 h

TAMBÉ ET POT INTERESSAR...

Spherium

Spherium fa servir la ciència-ficció per brindar al públic un viatge captivador per l'univers que no deixarà ningú indiferent. Acompanya l'Alia i en Len en aquesta emocionant odissea!

entrada 6 €

50% dte. Clients CaixaBank

Planetari bombolla

El Planetari Bombolla és un espai on els infants podran gaudir del seu primer contacte amb el món de l'astronomia, que els despertarà la curiositat per l'univers.

entrada 6 €

50 % de dte. clients de CaixaBank

El cel de la Cloe. Projecció 2D

L'audiovisual El cel de la Cloe, produït pel Planetari de Madrid i CosmoCaixa, convida els més petits a veure el firmament amb nous ulls d'una manera amena i divertida.

entrada 6 €

50 % dte. clients CaixaBank