Matrix cat ok
Altres

Matrix reloaded

Lilly i Lana Wachowski. EUA, 2003. 2 h 18 min

A Matrix reloaded, segona pel·lícula de la trilogia Matrix, els protagonistes (Neo, Morpheus i Trinity) i la resta de la tripulació continuen lluitant per la llibertat i dirigeixen la revolta contra l'exèrcit de les màquines que han esclavitzat la raça humana per aconseguir salvar l'ésser humà de l'extinció.

En aquest intent obtenen un coneixement més profund sobre la construcció de Matrix, un món creat i controlat de manera artificial. Ara, més éssers humans han estat despertats i miren de viure en el món real. La batalla s'acosta a Sion, l'última ciutat real al món i centre de la resistència humana.

Aquesta pel·lícula, no recomanada per a menors de 13 anys, es projecta en versió original en anglès amb subtítols en castellà.


Abans de la pel.lícula, a les 21 h, podràs gaudir del concert de Rocco Papìa, que presenta la seva nova navegació musical solitària, un viatge que comença al Brasil erudit de Egberto Gismonti i Guinga, travessa el choro, el tango, el jazz i el flamenc i arriba als seves pròpies cançons i composicions instrumentals, dibuixant, amb la guitarra de 7 cordes i un ús original de la Loop Station, una geografia musical extremadament peculiar.

Horaris

Dijous 8 d'agost, a les 21 h concert i a les 22 h projecció de la pel·lícula. Museu obert fins a les 21.30 h

Comentaris

Totes les projeccions aniran precedides d'actuacions musicals d'artistes de jazz, swing i world music, per passar una bona estona en companyia d'amics, la família o la parella.

Promocions

50 % de dte. clients de CaixaBank

L'entrada a les CosmoNits inclou l'accés al Museu, a l'exposició, al concert i a la pel·lícula

TAMBÉ ET POT INTERESSAR...

Explainers

El programa Explainers forma els joves de 4t d'ESO i batxillerat perquè expliquin els continguts científics i museogràfics de CosmoCaixa als visitants del centre.

entrada museu
6€

Clients CaixaBank entrada gratuïta

Spherium

Spherium fa servir la ciència-ficció per brindar al públic un viatge captivador per l'univers que no deixarà ningú indiferent. Acompanya l'Alia i en Len en aquesta emocionant odissea!

entrada 6 €

50% dte. Clients CaixaBank

Els narradors del temps: micromamífers fòssils

La paleontòloga M. Ángeles Álvarez explica la feina que fan els científics amb les restes fòssils dels micromamífers trobats als jaciments del Cerro de los Batallones.

entrada 6 €

50 % de dte. clients de CaixaBank