Fases de la luna CAT ok
Altres

Las fases de la Lluna

Introducció a l'astronomia

Sempre hem sentit fascinació per la Lluna. La seva influència sobre la Terra és tal que hi ha teories científiques que apunten que, sense ella, potser no hauria sorgit la vida al nostre planeta. Els moviments de la Lluna i la seva influència gravitatòria determinen molts dels ritmes naturals terrestres, com les marees o els cicles de reproducció d'alguns éssers vius.

En aquest programa especial de planetari estudiarem els moviments de la Lluna. Descobrirem per què canvia d'aspecte al llarg del temps i quina relació hi ha entre el seu cicle de fases i el nostre calendari. Aprendrem per què veiem només una de les seves cares, per què s'originen els eclipsis i en coneixerem algunes de les seves característiques físiques més interessants.

Horaris

Del 2 de març al 26 de maig, caps de setmana i festius

Comentaris

Activitat recomanada a partir de 6 anys

Els menors de 14 anys han d'anar acompanyats d'un adult per

visitar CosmoCaixa

Promocions

50 % de dte. clients de CaixaBank

MÉS ACTIVITATS D'AQUEST cicle de Ciència

Spherium

Spherium fa servir la ciència-ficció per brindar al públic un viatge captivador per l'univers que no deixarà ningú indiferent. Acompanya l'Alia i en Len en aquesta emocionant odissea!

entrada 5 €

50% dte. Clients CaixaBank

El cel de la Cloe. Projecció 2D

L'audiovisual El cel de la Cloe, produït pel Planetari de Madrid i CosmoCaixa, convida els més petits a veure el firmament amb nous ulls d'una manera amena i divertida.

entrada 5 €

50 % de dte. clients de CaixaBank

Univers fosc

Univers fosc, un fascinant programa de planetari a cúpula completa en 2D desenvolupat per l'American Museum of Natural History, explica el progrés assolit en el coneixement del cosmos.

entrada 5 €

50 % de dte. clients de CaixaBank