L'Amàlia i les ombres lunars

L'Amàlia i les ombres lunars

Teatre d'ombres xineses

El món de l'Amàlia acostuma a estar ple de llum i color, però de vegades, de sobte, apareix un núvol quan menys s'ho espera. És tan gran i fosca que fins i tot pot tapar la llum del sol! A l'Amàlia això no li agrada i se'n vol desfer. Ja n'hi ha prou, fora! Tot i això, l'Amàlia s'adona que sense aquest núvol el seu món ja no és el que era. Sense aquest núvol, tot comença a anar malament... molt, molt malament!

Només la Luna brilla en la immensa foscor... Qui podrà ajudar a posar en ordre en món de l'Amàlia abans que sigui massa tard? L'Amàlia i les ombres lunars és una obra de teatre representada amb ombres xineses que parla de l'equilibri de la naturalesa i de tots els seus elements: del Sol i els núvols, de la Lluna i les estrelles, de la Via Làctia i de tots els colors de l'arc de Sant Martí!

A càrrec d'AmamundiTeatre (Kerstin von Porat)

Horaris

Del 28 de novembre al 13 de desembre, a les 17 h

Promocions

50 % de dte. per a clients de CaixaBank

TAMBÉ ET POT INTERESSAR...

Spherium

Spherium fa servir la ciència-ficció per brindar al públic un viatge captivador per l'univers que no deixarà ningú indiferent. Acompanya l'Alia i en Len en aquesta emocionant odissea!

entrada 6 €

50% dte. Clients CaixaBank

Planetari bombolla

El Planetari Bombolla és un espai on els infants podran gaudir del seu primer contacte amb el món de l'astronomia, que els despertarà la curiositat per l'univers.

entrada 6 €

50 % de dte. clients de CaixaBank

El cel de la Cloe. Projecció 2D

L'audiovisual El cel de la Cloe, produït pel Planetari de Madrid i CosmoCaixa, convida els més petits a veure el firmament amb nous ulls d'una manera amena i divertida.

entrada 6 €

50 % dte. clients CaixaBank