Jurassic Park
Altres

Jurassic Park

Steven Spielberg, EUA, 1993, 121 min. VOSE

Basada en la novel·la homònima de Michael Crichton, Jurassic Park té lloc en una illa fictícia propera a Costa Rica anomenada Nubla.  Allà, el filantrop i multimilionari escocès John Hammond, gerent d'una empresa de bioenginyeria, ha erigit el somni de la seva vida: un parc temàtic amb dinosaures clonats del juràssic.

Abans d'obrir el parc al públic, Hammond convida una parella de científics i un matemàtic perquè comprovin la viabilitat del projecte. Però les mesures de seguretat del parc no preveuen que la naturalesa no obeeix l'ésser humà… i els dinosaures tampoc.

Pel·lícula no recomanada a menors de 12 anys. Versió original en anglès amb subtítols en castellà.

Horaris

Dijous 20 d'agost, a les 22 h, projecció de la pel·lícula

Museu obert fins a les 21.45 h

Comentaris

Obertura de les portes i accés a les gandules, a les 21.30 h.

L'entrada a les CosmoNits inclou l'accés al Museu i a l'exposició temporal de 19 a 21.45 h, i també a la projecció de la pel·lícula. És important portar l'entrada per poder obrir els porticons de l'entrada al Museu.

Es pot accedir a la sessió de manera individual o en grup familiar, mantenint les distàncies i altres mesures generals establertes al centre per garantir-hi la seguretat. L'accés a la plaça de la Ciència es fa des de l'entrada principal del Museu, i la sortida es fa per la mateixa plaça. La disposició de les gandules garanteix la distància de seguretat de les persones assistents.

Accés a la cafeteria amb capacitat limitada.

Promocions

50 % de dte. per a clients de CaixaBank. L'entrada a les CosmoNits inclou l'accés al Museu, a l'exposició temporal i a la projecció de la pel·lícula.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR...

Spherium

Spherium fa servir la ciència-ficció per brindar al públic un viatge captivador per l'univers que no deixarà ningú indiferent. Acompanya l'Alia i en Len en aquesta emocionant odissea!

entrada 6 €

50% dte. Clients CaixaBank

Creactivity

Creactivity ofereix als infants a partir de 7 anys un espai per pensar amb les mans mentre dissenyen i experimenten en quatre zones temàtiques diferenciades.

entrada 6 €

50 % de dte. clients de CaixaBank

Clik

Acompanyat d'un monitor, els més petits podran observar, experimentar i manipular diferents objectes i fenòmens, amb l'objectiu d'experimentar les primeres descobertes científiques!

entrada 6 €

50 % de dte. clients de CaixaBank