Jocs i decisions
Altres

Jocs i decisions

Les matemàtiques poden predir el teu comportament?

Molts jocs depenen d'anticipar la jugada de l'altre. La teoria de jocs entén com un joc qualsevol situació en què diverses persones competeixen o col·laboren per aconseguir alguna cosa. En aquest taller participaràs en jocs en què la clau és saber què pensen els altres. Creus que és fàcil? Els resultats són sorprenents, i ens ajuden a entendre la borsa, les eleccions o què ens impedeix combatre plegats el canvi climàtic. Vine i coneix la teoria de jocs, la teoria matemàtica del món d'avui.

Horaris

Consulteu el fullet d'horaris

Comentaris

Activitat recomanada per a infants a partir de 10 anys.

Els menors de 14 anys han d'anar acompanyats d'un adult per visitar CosmoCaixa.

Promocions

50 % de dte. clients de CaixaBank

TAMBÉ ET POT INTERESSAR...

Sala Univers

La Sala Univers, acabada d'estrenar, presenta un recorregut interactiu que parteix del big-bang i acaba explorant el cervell humà i les últimes fronteres del coneixement.

Entrada museu 6 €

Clients CaixaBank entrada gratuïta

Lab Math

La nova Sala Univers inclou l'espai Lab Math, un àmbit que convida els visitants a trobar el seu interior matemàtic i a mirar els reptes de la vida diària i les meravelles de la natura amb uns ulls matemàtics.

Entrada museu 6 €

Clients CaixaBank entrada gratuïta

Bosc inundat

El Bosc Inundat de CosmoCaixa representa un fragment de la selva amazònica, un ric i fràgil ecosistema on descobriràs autèntics tresors mediambientals i científics.

Entrada museu 6 €

Clients CaixaBank entrada gratuïta