Fotciencia 16
Mostra

Fotciencia 16

FOTCIENCIA és una iniciativa que té l'objectiu d'acostar la ciència als ciutadans mitjançant una visió artística i estètica suggerida a través de fotografies científiques, a més de fomentar entre la comunitat científica la importància de divulgar la seva tasca al conjunt de la societat.

CosmoCaixa s'afegeix a aquesta iniciativa com un espai de trobada amb la finalitat de promoure i acostar el coneixement, com també d'inspirar futures vocacions científiques.

Consulta aquí totes les obres de la mostra en català, castellà, anglés o francés.

Col·labora

COL Fundació Jesus Serra Fundación Española para la ciencia y la tecnología CSIC Ministerio de ciencia, innovación y universidades.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR...

Sala Univers

La Sala Univers, acabada d'estrenar, presenta un recorregut interactiu que parteix del big-bang i acaba explorant el cervell humà i les últimes fronteres del coneixement.

Entrada museu 6 €

Clients CaixaBank entrada gratuïta

Lab Math

La nova Sala Univers inclou l'espai Lab Math, un àmbit que convida els visitants a trobar el seu interior matemàtic i a mirar els reptes de la vida diària i les meravelles de la natura amb uns ulls matemàtics.

Entrada museu 6 €

Clients CaixaBank entrada gratuïta

Bosc inundat

El Bosc Inundat de CosmoCaixa representa un fragment de la selva amazònica, un ric i fràgil ecosistema on descobriràs autèntics tresors mediambientals i científics.

Entrada museu 6 €

Clients CaixaBank entrada gratuïta