Fira Recerca en Directe 2020

Fira Recerca en Directe 2020

Vine a resoldre enigmes científics!

La Fira Recerca en Directe és una exposició dels projectes més actuals i innovadors que es fan en diversos centres i instituts d'investigació de Catalunya. És, sens dubte, una bona oportunitat per conversar amb joves investigadors d'àmbits molt diversos i resoldre enigmes científics mitjançant l'experimentació amb els instruments de laboratori amb els quals es duen a terme els projectes d'investigació.

Durant la celebració de l'edició d'enguany de la fira, descobrirem quins tipus d'investigacions es fan als diferents centres d'R+D i podrem fer petits experiments interactuant amb els aparells d'investigació, formular preguntes i buscar respostes seguint les pautes del mètode científic. La fira està organitzada pel Parc Científic de Barcelona amb la col·laboració de "la Caixa".

Horaris

Activitat cancel·lada: Dissabte 9 de maig, de 10 a 14 h

TAMBÉ ET POT INTERESSAR...

Sala Univers

La Sala Univers, acabada d'estrenar, presenta un recorregut interactiu que parteix del big-bang i acaba explorant el cervell humà i les últimes fronteres del coneixement.

Entrada museu 6 €

Clients CaixaBank entrada gratuïta

Lab Math

La nova Sala Univers inclou l'espai Lab Math, un àmbit que convida els visitants a trobar el seu interior matemàtic i a mirar els reptes de la vida diària i les meravelles de la natura amb uns ulls matemàtics.

Entrada museu 6 €

Clients CaixaBank entrada gratuïta

Bosc inundat

El Bosc Inundat de CosmoCaixa representa un fragment de la selva amazònica, un ric i fràgil ecosistema on descobriràs autèntics tresors mediambientals i científics.

Entrada museu 6 €

Clients CaixaBank entrada gratuïta