Exposició Il·lustraciència 7
Mostra

Exposició Il·lustraciència 7

Mostra d'il·lustració científica

Aquesta exposició itinerant mostra quaranta il·lustracions científiques i de naturalesa que es van seleccionar a la setena edició del Premi Internacional d'Il·lustració Científica i de Naturalesa. Cada obra ens mostra una espècie vegetal o animal, o un element geològic, representats amb diferents tècniques, com el grafit, l'aquarel·la o el dibuix digital, sempre amb el rigor científic que caracteritza la disciplina de la il·lustració científica. Il·lustraciència és un projecte que divulga i premia la il·lustració científica des del 2009.

Està coordinat pel Museu Nacional de Ciències Naturals (MNCN-CSIC) i l'Associació Catalana de Comunicació Científica (ACCC), i té la col·laboració de la Fundació Espanyola per a la Ciència i la Tecnologia (FECYT), una fundació pública que depèn del Ministeri de Ciència i Innovació, i CosmoCaixa / Fundació ”la Caixa”.

Comentaris

Dia 27: Museu obert fins a les 24 h

Els menors de 14 anys han d'anar acompanyats d'un adult per visitar el Museu

TAMBÉ ET POT INTERESSAR...

Sala Univers

La Sala Univers, acabada d'estrenar, presenta un recorregut interactiu que parteix del big-bang i acaba explorant el cervell humà i les últimes fronteres del coneixement.

Entrada museu 6 €

Clients CaixaBank entrada gratuïta

Lab Math

La nova Sala Univers inclou l'espai Lab Math, un àmbit que convida els visitants a trobar el seu interior matemàtic i a mirar els reptes de la vida diària i les meravelles de la natura amb uns ulls matemàtics.

Entrada museu 6 €

Clients CaixaBank entrada gratuïta

Bosc inundat

El Bosc Inundat de CosmoCaixa representa un fragment de la selva amazònica, un ric i fràgil ecosistema on descobriràs autèntics tresors mediambientals i científics.

Entrada museu 6 €

Clients CaixaBank entrada gratuïta