Exposició: Any Internacional de la Taula Periòdica
Altres

Exposició: Any Internacional de la Taula Periòdica

Descobreix els elements de la taula periòdica

Aquest 2019 es commemora el 150è aniversari de la creació de la taula periòdica que va dur a terme el químic rus Dmitri Mendeléiev el 1869. En aquesta taula, hi va ordenar els diversos elements químics (els que aleshores es coneixien) segons la massa atòmica i els va agrupar per les seves característiques comunes, deixant-hi forats en previsió que se'n descobrissin de nous. Per tot això, les Nacions Unides ha proclamat l'Any Internacional de la Taula Periòdica.                                                                  En aquest marc, a CosmoCaixa presentem l'exposició que la Reial Acadèmia de Ciències i Arts de Barcelona ha creat sobre els elements químics i els seus vincles amb la vida, les eines, la microelectrònica, l'habitatge i la mobilitat, els elements naturals i sintètics, fent referència també als investigadors espanyols que van contribuir al coneixement d'aquests elements, constituents de tota la matèria.

A càrrec de la Reial Acadèmia de Ciències i Arts de Barcelona.

Horaris

Divendres 27 de setembre, de 19 a 24 h

Comentaris

Museu obert fins a les 24 h

Els menors de 14 anys han d'anar acompanyats d'un adult per visitar CosmoCaixa

TAMBÉ ET POT INTERESSAR...

Sala Univers

La Sala Univers, acabada d'estrenar, presenta un recorregut interactiu que parteix del big-bang i acaba explorant el cervell humà i les últimes fronteres del coneixement.

Entrada museu 6 €

Clients CaixaBank entrada gratuïta

Lab Math

La nova Sala Univers inclou l'espai Lab Math, un àmbit que convida els visitants a trobar el seu interior matemàtic i a mirar els reptes de la vida diària i les meravelles de la natura amb uns ulls matemàtics.

Entrada museu 6 €

Clients CaixaBank entrada gratuïta

Bosc inundat

El Bosc Inundat de CosmoCaixa representa un fragment de la selva amazònica, un ric i fràgil ecosistema on descobriràs autèntics tresors mediambientals i científics.

Entrada museu 6 €

Clients CaixaBank entrada gratuïta