Explora Leonardo

Explora Leonardo

Els invents de Da Vinci

En aquest Explora podrem veure i tocar una gran part dels invents i les màquines de Leonardo da Vinci a través de fidels reproduccions interactives fetes a escala. El públic participant es podrà submergir en una experiència única, interactuant en una mostra lúdica, històrica i divertida.

Aquesta proposta despertarà la curiositat de grans i menuts i ens acostarà a la figura d'aquest savi del Renaixement italià que va ser Leonardo da Vinci, expert en múltiples disciplines, gran pintor i geni universal que va demostrar una curiositat i una inventiva inigualables.

L'activitat anirà a càrrec de Baraka Produccions - Associació Cultural - El geni de Leonardo.

Horaris

Del dimarts 22 de desembre al 4 de gener, de 10 a 20 h

Comentaris

Inclós a l'entrada del museu

TAMBÉ ET POT INTERESSAR...

Sala Univers

La Sala Univers, acabada d'estrenar, presenta un recorregut interactiu que parteix del big-bang i acaba explorant el cervell humà i les últimes fronteres del coneixement.

Entrada museu 6 €

Clients CaixaBank entrada gratuïta

Lab Math

La nova Sala Univers inclou l'espai Lab Math, un àmbit que convida els visitants a trobar el seu interior matemàtic i a mirar els reptes de la vida diària i les meravelles de la natura amb uns ulls matemàtics.

Entrada museu 6 €

Clients CaixaBank entrada gratuïta

Bosc inundat

El Bosc Inundat de CosmoCaixa representa un fragment de la selva amazònica, un ric i fràgil ecosistema on descobriràs autèntics tresors mediambientals i científics.

Entrada museu 6 €

Clients CaixaBank entrada gratuïta