Dones inventores CAT ok
Altres

Explora: descobrint inventores

Mostra d'il·lustració científica

Vols descobrir algunes de les científiques i les inventores que van canviar el món? En aquesta activitat, amb el títol Explora: descobrint inventores, coneixeràs grans dones que van fer grans coses de gran impacte social, com ara crear algoritmes per a la computació, inventar la tecnologia Wi-Fi o desenvolupar robots, i fins i tot vacunes. 

Les podràs conèixer gràcies a Sandra Uve, autora dels retrats que aquesta il·lustradora ha creat per visualitzar el treball de dones com la matemàtica informàtica Ada Byron, i dues químiques, Rosalind Franklin i la valenciana Pilar Mateo. Els caps de setmana podràs pintar la teva inventora STEAM preferida al taller associat a aquesta activitat.

A càrrec de la il·lustradora Sandra Uve.

Horaris

Mostra, del 9 al 17 de novembre, de 10 a 20 h

Taller, dissabtes 9 i 16 de novembre, a les 12, 13 i 17 h. Diumenges 10 i 17 de novembre, a les 12 i 13 h

MÉS ACTIVITATS D'AQUEST cicle de Ciència

Mostra del llibre de ciència

Dins de la Setmana de la Ciència, arriba la Mostra del Llibre de Ciència a la llibreria Laie CosmoCaixa, on trobaràs publicacions de divulgació científica per a tots els gustos.

entrada museu
6€

 

Jocs i decisions

En aquest taller participaràs en jocs en què la clau és saber què pensen els altres. Vine i coneix la teoria de jocs, la teoria matemàtica del món d'avui.

entrada 6 €

50 % de dte. clients de CaixaBank

Racons de ciència

Un carro ple d'experiments sorprenents és l'eix d'aquesta activitat, destinada a estimular vocacions científiques mitjançant un tast d'allò més especial.

entrada museu
6€