Poliedros ok ok cat
Tallers

Experimentant amb la geometria en paper

Matemàtiques i art

Es pot crear una escultura artística a partir de les matemàtiques? Descobreix-ho en aquest taller manipulant els materials dissenyats per l'escultor i matemàtic Rinus Roelofs, autor de les nou peces exposades a CosmoCaixa. Experimentant amb cartolines de diverses formes, colors i textures, construirem rèpliques en miniatura de les escultures de Rinus Roelofs i descobrirem com, partint de figures simples, es poden construir estructures més complexes de gran bellesa.

Accepta el repte de reproduir amb les teves pròpies mans els girs, les simetries i les translacions que et permetran entendre les escultures geomètriques d'aquest artista neerlandès, basades en poliedres de diferents tipus. Experimenta amb la torsió d'un element pla i converteix-lo en una estructura 3D. Crea les teves pròpies obres i endú-te-les a casa. Podràs lluir les teves petites escultures matemàtiques de cartró! Aquest taller està recomanat per a edats de 7 a 99 anys.

Horaris

Del 27 d'abril al 16 de juny, caps de setmana i festius

Descarrega AQUÍ els horaris d'aquesta i altres activitats.

Promocions

50 % de dte. clients de CaixaBank

TAMBÉ ET POT INTERESSAR...

Sala Univers

La Sala Univers, acabada d'estrenar, presenta un recorregut interactiu que parteix del big-bang i acaba explorant el cervell humà i les últimes fronteres del coneixement.

Entrada museu 5 €

Clients CaixaBank entrada gratuïta

Lab Math

La nova Sala Univers inclou l'espai Lab Math, un àmbit que convida els visitants a trobar el seu interior matemàtic i a mirar els reptes de la vida diària i les meravelles de la natura amb uns ulls matemàtics.

Entrada museu 5 €

Clients CaixaBank entrada gratuïta

Bosc inundat

El Bosc Inundat de CosmoCaixa representa un fragment de la selva amazònica, un ric i fràgil ecosistema on descobriràs autèntics tresors mediambientals i científics.

Entrada museu 5 €

Clients CaixaBank entrada gratuïta