Sueño de volar OK cat
Altres

El somni de volar. Projecció 3D

Una història commovedora sobre un somni fet realitat

El somni de volar relata la història commovedora d'un somni que la humanitat va perseguir durant molt de temps i que va acabar fent realitat: volar com els ocells. Però aquest programa de cinema immersiu en 3D, produït pel Copernicus Science Centre de Varsòvia, és molt més que un simple relat sobre la història de l'aviació. La combinació d'imatges espectaculars, una música emotiva i una narrativa poètica fan que El somni de volar sigui, sobretot, una autèntica obra d'art.

Esbrinar com l'ésser humà ha anat revelant els misteris del vol al llarg del temps és el fil argumental d'aquesta peça cinematogràfica filmada en 3D. Inspirant-se en la natura, grans inventors com ara Leonardo da Vinci, els germans Montgolfier o els germans Wright van aconseguir, després de molta perseverança, dotar d'ales l'ésser humà, que avui solca el cel de la Terra en tot tipus d'aeronaus i és capaç d'enviar sondes i naus espacials a les profunditats del cosmos.

Horaris

Del 23 d'abril al 21 de juny, de dilluns a divendres no festius, a les 17.30 h

Comentaris

Activitat recomanada a partir de 8 anys

Els menors de 14 anys han d'anar acompanyats d'un adult per visitar CosmoCaixa

Promocions

50 % de dte. clients de CaixaBank

MÉS ACTIVITATS D'AQUEST cicle de Ciència

Spherium

Spherium fa servir la ciència-ficció per brindar al públic un viatge captivador per l'univers que no deixarà ningú indiferent. Acompanya l'Alia i en Len en aquesta emocionant odissea!

entrada 5 €

50% dte. Clients CaixaBank

El cel de la Cloe. Projecció 2D

L'audiovisual El cel de la Cloe, produït pel Planetari de Madrid i CosmoCaixa, convida els més petits a veure el firmament amb nous ulls d'una manera amena i divertida.

entrada 5 €

50 % de dte. clients de CaixaBank

Univers fosc

Univers fosc, un fascinant programa de planetari a cúpula completa en 2D desenvolupat per l'American Museum of Natural History, explica el progrés assolit en el coneixement del cosmos.

entrada 5 €

50 % de dte. clients de CaixaBank