Dialoga: Idees per disposar d'aigua saludable
Altres

Dialoga: Idees per disposar d'aigua saludable

Els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) són eines per aconseguir una societat més justa i saludable per al 2030. Dos d'aquests ODS reconeixen la importància de les qüestions relacionades amb l'aigua. Però la contaminació, les sequeres, el canvi climàtic, la falta de bona governança o el malbaratament de recursos ens condueixen al fracàs en aquest gran desafiament. Cal que les institucions, les empreses i la ciutadania en general es mobilitzin i se sensibilitzin amb una participació activa. En aquesta sessió de CosmoACCIÓ coneixerem iniciatives reals de persones que treballen per aconseguir un món més sostenible en matèria d'aigua. El debat serà un diàleg obert sobre com l'ecoinnovació, les noves tecnologies i la ciència ciutadana poden ajudar a garantir l'accés universal a l'aigua potable i assolir la sostenibilitat dels oceans. En aquesta sessió interactiva i participativa les persones que hi assisteixin podran expressar la seva opinió, llançar noves idees o intervenir activament en el debat.

A càrrec de Cristina Varona, graduada en Enginyeria Agroalimentària per la UPCT, una de les fundadores de la start-up Useful Wastes, que busca solucions adaptades per augmentar l'eficiència hídrica i disminuir els abocaments.

Francisco Sanz García, director executiu de la Fundació Ibercivis, referent en ciència ciutadana, professor associat a la Universitat de Saragossa, investigador al BIFI i coordinador dels laboratoris CESAR a Etiòpia.

Élia Vives, experta en ciències i conservació del medi marí. Consultora ambiental marina a Oceanogami, a més ha dissenyat i participat en diversos projectes científics de conservació.

Jordi Ferré Albiol, innovador disruptiu i emprenedor, fundador i CEO de Kamleon, una start-up centrada a fer servir les noves tecnologies en la salut i la hidratació de les persones.

Ho modera Elisa Berdalet, doctora i investigadora a la Càtedra Oceans i Salut Humana.

Horaris

Dijous 14 de novembre, a les 19 h

Promocions

50 % de dte. clients de CaixaBank

Col·labora

Objetivos de Desarrollo Sostenible Fundació Fòrum Ambiental

TAMBÉ ET POT INTERESSAR...

Explainers

Entrada museu 6 €

Clients CaixaBank entrada gratuïta

Spherium

entrada 6 €

50% dte. Clients CaixaBank

Ulls i orelles de l'Amazones

entrada 6 €

50 % de dte. per a clients de CaixaBank