Descobreix la salut dels oceans
Altres

Descobreix la salut dels oceans

Els oceans ocupen el 70 % de la superfície del planeta i mouen sistemes que fan que la Terra sigui habitable per a l'ésser humà. Ens proporcionen una gran part dels aliments, influeixen en l'oxigen de l'aire que respirem i sustenten la biodiversitat. Però més del 40 % estan afectats per l'acció humana i prop d'un milió d'espècies marines estan en perill d'extinció, a causa de la contaminació, la sobreexplotació dels recursos i els efectes del canvi climàtic.

Per aquest motiu, un dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS 14) mira de conservar els oceans, els mars i els recursos marins no tan sols per preservar la biodiversitat sinó també per assegurar la nostra supervivència. En aquesta conferència et convidem a descobrir l'estat actual dels oceans, què podem fer per minimitzar-ne els efectes adversos i quina importància té per a l'ésser humà restablir la seva salut.

La xerrada serà a càrrec de dues persones expertes en oceans, aigua i desenvolupament sostenible. Sergio Rossi, doctor en Biologia i Ecologia Marina, ens descobrirà, a través de les moltes expedicions científiques que ha fet, la gran importància dels oceans, juntament amb Elisa Berdalet, doctora i investigadora a la Càtedra Oceans i Salut Humana.

Horaris

Dijous 24 d'octubre, a les 19 h

Promocions

50 % de dte. clients de CaixaBank

Col·labora

Objetivos de Desarrollo Sostenible Fundació Fòrum Ambiental

TAMBÉ ET POT INTERESSAR...

Altres

Explainers

Entrada museu 6 €

Clients CaixaBank entrada gratuïta

Altres

Spherium

entrada 6 €

50% dte. Clients CaixaBank

entrada 6 €

50 % de dte. clients de CaixaBank