Taller mascares cat
Altres

Creació de màscares d'animals extints

Taller familiar vinculat a l'exposició "Sabres i mastodonts"

T'agradaria ser un impressionant tigre de dents de sabre per un dia? O potser preferiries ser un enorme mastodont? Vine al taller de màscares d'animals extints i crea la teva pròpia màscara inspirant-te en animals que antigament van poblar el territori però que van desaparèixer per sempre a conseqüència de dràstics canvis ambientals. 

Aquesta activitat familiar s'engloba dins de l'exposició "Sabres i mastodonts. La megafauna del miocè", un viatge al passat per conèixer els fascinants animals que van viure en aquell període geològic que va començar fa 23 milions d'anys i en va acabar fa 5, durant el qual es van produir notables canvis en la fauna.

L'activitat serà conduïda per Miquel Baidal , de Creaciència.

Horaris

Divendres 27 de setembre, a les 19.30 i a les 20.15 h

Comentaris

Museu obert fins a les 24 h

Els menors de 14 anys han d'anar acompanyats d'un adult per visitar CosmoCaixa

MÉS ACTIVITATS D'AQUEST cicle de Ciència

Madame Châtelet i les seves seguidores a Instagram

En aquesta lectura teatralitzada aprendrem la vida de grans dones científiques de la història, les quals, tot i els seus mèrits, no van obtenir el reconeixement que mereixien.

Entrada gratuïta

 

Hepatic

Aquesta peça de microteatre, amb una trama en nota de comèdia-drama romàntic, pretén plantejar qüestions relacionades amb la conscienciació sobre el paper de la recerca científica per a l'avenç de la societat.

Entrada gratuïta

 

La radioactivitat que ens envolta

El terme ens espanta però, en realitat, la radioactivitat és un fenomen natural al nostre entorn. Ens ho explica l'experta Maria Izquierdo.

Entrada gratuïta

 

La casa del futur

En aquesta xerrada es mostrarà el que ens oferiran les cases del futur, en les quals podrem controlar nombrosos paràmetres que incrementaran el nostre nivell de benestar i seguretat.

Entrada gratuïta

 

Treu la llengua: el joc del microbioma bucal

Un joc de cartes cooperatiu ens mostra la relació que hi ha entre el microbioma bucal, els hàbits de vida i centres malalties o síndromes.

Entrada gratuïta

 

Observació Astronòmica a la Nit Jove de la Recerca

En aquesta observació astronòmica, ens aproparem amb els telescopis al gegant i actiu Júpiter, acompanyat dels seus satèl·lits, i al planeta Saturn, amb els seus espectaculars anells.

Entrada gratuïta