CosmoACCIÓ: no és tan sols un canvi en el clima

cicle de Ciència

CosmoACCIÓ: no és tan sols un canvi en el clima

L'emergència climàtica és una realitat de la qual no ens podem abstreure. Tot i que cada vegada en som més conscients, encara hi ha un gran desconeixement de com ens afecta directament. En aquesta edició de CosmoACCIÓ es tractaran els ODS 13 (acció pel clima), ODS 3 (salut i benestar) i ODS 7 (energia assequible i no contaminant) i descobrirem històries reals en què s'apliquen la innovació i les noves tecnologies per gestionar de manera sostenible aquests reptes.

Els efectes del canvi climàtic encara seran més accentuats els anys vinents: desertificació, pujada del nivell del mar, acidificació dels oceans, fenòmens meteorològics extrems, extinció d'espècies, migracions massives o problemes sanitaris globals, dels quals som poc conscients.

En aquest cicle presentarem tres sessions. A la primera mostrarem la vinculació entre l'energia que consumim i el canvi climàtic; a la segona, com els efectes del canvi climàtic provoquen grans problemes en la salut humana. La tercera sessió abordarà aplicacions innovadores que poden resoldre aquests problemes.

ACTIVITATS D'AQUEST CICLE

Canvi climàtic o canvi energètic?

Quina relació hi ha entre el canvi climàtic i el consum energètic? Els experts Ana Barreira i Joaquín Araújo resoldran tots els dubtes en una sessió en la qual el públic tindrà moltes coses a dir. 

entrada 6 €

50 % de dte. per a clients de CaixaBank

Salut del planeta i salut humana

En el marc de CosmoACCIÓ tindrem dos especialistes en clima i salut humana per debatre amb ells com incideix el canvi climàtic en tants aspectes de la vida.

entrada 6 €

50 % de dte. per a clients de CaixaBank

Talents pel clima

En aquesta sessió coneixerem casos i iniciatives reals de persones que treballen per aconseguir un món més sostenible en el qual l'impacte del canvi climàtic sigui cada vegada més baix.

entrada 6 €

50 % de dte. per a clients de CaixaBank