Cosmoaccion 2019 cat

cicle de Ciència

CosmoACCIÓ: el valor invisible de l'aigua

L'aigua és un recurs limitat i cabdal per al desenvolupament de la societat, i la seva escassetat o mala qualitat repercuteix directament en la seguretat alimentària, en els ecosistemes i en la supervivència humana: cada any moren milions de persones a causa de la contaminació de l'aigua. Una bona gestió d'aquest recurs és fonamental per al futur de la humanitat i per contrarestar els efectes adversos que genera del canvi climàtic.

Una vegada més, la iniciativa CosmoACCIÓ descobrirà, des d'un punt de vista científic, la importància dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) acordats l'any 2015. En aquesta edició es tractaran els ODS 6 (aigua neta i sanejament) i 14 (vida submarina). Per poder aprofundir-hi, aquest cicle, a més d'oferir debats i solucions per avançar cap a un futur just i saludable, brinda una oportunitat d'implicació a la ciutadania per mitjà de sessions participatives.

Ciència

ACTIVITATS D'AQUEST CICLE

Altres

Dialoga: Idees per disposar d'aigua saludable

Acompanyats per un panell d'experts, en aquesta sessió de CosmoACCIÓ es donaran a conèixer iniciatives reals de persones que treballen per aconseguir un món més sostenible en matèria d'aigua.

entrada 6 €

50 % de dte. clients de CaixaBank