Constructors de màquines fantàstiques
Tallers

Constructors de màquines fantàstiques

Sabies que les màquines complexes poden ser tan petites com el mecanisme d'un rellotge i tan grans com les grues de construcció? Formades per múltiples parts que interactuen entre elles, les màquines complexes estan compostes per la unió de dues, tres, centenars i milers de màquines simples. D'aquestes n'hi ha de molts tipus, com per exemple les rodes, els eixos, engranatges o les politges.

 

Al taller comprendrem el funcionament dels mecanismes simples, crearem vehicles de quatre rodes i farem els ajustos per aconseguir el més veloç de tots. T'atreveixes amb el repte?

Activitat recomanada per a nens i nenes a partir de 8 anys.

Horaris

A partir de l'11 de gener, a les 13 i 17 h*. Caps de setmana i festius

(*sessions en castellà)

Promocions

50 % de dte. clients de CaixaBank

TAMBÉ ET POT INTERESSAR...

Spherium

Spherium fa servir la ciència-ficció per brindar al públic un viatge captivador per l'univers que no deixarà ningú indiferent. Acompanya l'Alia i en Len en aquesta emocionant odissea!

entrada 6 €

50% dte. Clients CaixaBank

Creactivity

Creactivity ofereix als infants a partir de 7 anys un espai per pensar amb les mans mentre dissenyen i experimenten en quatre zones temàtiques diferenciades.

entrada 6 €

50 % de dte. clients de CaixaBank

Clik

Acompanyat d'un monitor, els més petits podran observar, experimentar i manipular diferents objectes i fenòmens, amb l'objectiu d'experimentar les primeres descobertes científiques!

entrada 6 €

50 % de dte. clients de CaixaBank