Coneix com l'aigua afecta el nostre benestar

Coneix com l'aigua afecta el nostre benestar

L'aigua és cabdal per a la vida i la manca d'accés a aigua potable encara és un problema important en molts indrets del món, fet que provoca malalties i mort. L'aigua de consum humà ha de disposar d'unes garanties sanitàries elevades i estar lliure de qualsevol tipus de contaminació. A més, investigacions recents han demostrat l'estreta relació que hi ha entre els ecosistemes marins i la salut. Sens dubte, l'estat dels oceans influeix directament en el nostre benestar.

En aquesta sessió de CosmoACCIÓ descobrirem la importància de dos dels Objectius de Desenvolupament Sostenible: l'ODS 6 (aigua neta i sanejament) i l'ODS 14 (vida submarina). Aquesta conferència pretén abordar coneixements independents però relacionats estretament, com ara la millora de la salut humana, la sostenibilitat dels recursos aquàtics i la prevenció i el tractament de determinades malalties.

Aquesta sessió serà impartida per l'epidemiòloga Cristina Villanueva, investigadora i professora a l'Institut de Salut Global de Barcelona (ISGlobal), i pel biòleg marí de l'Institut d’Ecologia Aquàtica de la Universitat de Girona (UdG) Josep Lloret. La moderarà Elisa Berdalet, doctora i investigadora a la Càtedra Oceans i Salut Humana.

Horaris

Dijous 7 de novembre, a les 19 h

Promocions

50 % de dte. per als clients de CaixaBank

Col·labora

Objetivos de Desarrollo Sostenible Fundació Fòrum Ambiental

TAMBÉ ET POT INTERESSAR...

Explainers

Entrada museu 6 €

Clients CaixaBank entrada gratuïta

Spherium

entrada 6 €

50% dte. Clients CaixaBank

SAFE Superbug Awareness For Education

Entrada gratuïta