Malkovich cat ok
Altres

Cómo ser John Malkovich

Spike Jonze. EUA, 1999. 1 h 53 min

La vida de Craig Schwartz, un titellaire de gran talent que treballa als carrers, està arribant al final d'un cicle. Nova York ha canviat molt. La gent ja no li presta gaire atenció i ell pateix una crisi existencial i també matrimonial. La seva dona, la Lotte, treballa en una botiga d'animals i està obsessionada amb la seva feina.

Un dia, en Craig aconsegueix trobar una nova feina com a arxivador a la planta 7,5 de l'edifici Mertin-Flemmer de Manhattan. Allà s'enamora de la Maxine, una bella i freda companya de feina, i descobreix per atzar un passadís secret que li permet accedir al cervell de John Malkovich. En Craig mirarà de rendibilitzar aquest descobriment.

Aquesta pel·lícula no està recomanada a menors de 13 anys i es projectarà en versió original en anglès amb subtítols en castellà.

Abans de la pel·lícula, a les 21 h, podràs gaudir del concert de Ljuliana & The Seawolf, un quartet de músics versàtils transitant per camins sorprenents, amb la carismàtica figura de Pol Batlle al capdavant. Després de "RE-MI", "Vaine house" i l'EP "Shit dope", acaben de publicar el seu esperat tercer disc, "Lliura", que després d'una epidermis més assossegada, amaga tants mons dispars com només podrien cabre en l'univers de Ljubljana & the Seawolf.

Horaris

Dijous 11 de juliol, a les 21 h concert i a les 22 h projecció de la pel·lícula

Museu obert fins a les 21.30 h

Comentaris

Totes les projeccions aniran precedides d'actuacions musicals d'artistes de jazz, swing i world music, per passar una bona estona en companyia d'amics, la família o la parella.

Promocions

50 % de dte. clients de CaixaBank. L'entrada a les CosmoNits inclou l'accés al Museu, a l'exposició, al concert i a la pel·lícula.

MÉS ACTIVITATS D'AQUEST cicle de Ciència

Origen

La pel·lícula Origen, de Christopher Nolan, un thriller de ciència-ficció sobre els somnis i la ment, es projecta dins del cicle de cinema nocturn de CosmoCaixa.

entrada 6 €

50 % de dte. clients de CaixaBank. L'entrada a les CosmoNits inclou l'accés al Museu, a l'exposició, al concert i a la pel·lícula

Alicia en el país de las maravillas

La pel·lícula Alicia en el país de las maravillas de Walt Disney, una adaptació dels clàssics contes infantils de Lewis Carroll, es projecta a les nits de cinema de CosmoCaixa.

entrada 6 €

50 % de dte. clients de CaixaBank. L'entrada a les CosmoNits inclou l'accés al Museu, a l'exposició, al concert i a la pel·lícula

Matrix reloaded

Projectem Matrix reloaded, la pel·lícula dirigida i escrita per les germanes Lily i Lana Wachowski, segon títol de la cèlebre trilogia de ciència-ficció Matrix.

entrada 6 €

50 % de dte. clients de CaixaBank

L'entrada a les CosmoNits inclou l'accés al Museu, a l'exposició, al concert i a la pel·lícula